Hocam denedim dediğinizi olmadıHDD den olabilir hocam ben de de biosa girip ingilizce yazılar yazıyordu yt de boş yapan insan dolu zaten biliyorsunuz HDD kablosunu tam takmamisim bı ihtimal yerinden oynamış olabilir
Düşük ihtimaller bazen asil sorunun kaynağı olabiliyor denemeniz lazım hocam denemekte fayda var zarar vermeden usul usul bı PC ci ye görürsen 50 takıyor çok gördük örneğiniBiosdan secure boot seçeneğini kapatıp alttaki seçeneği uefi and legacy yapmayı dene. Düşük bı ihtimalde olsa bios pilinin ömrü kisalmis, bitmiş olabilir ama sanmıyorum
Hocam özür dilerim dediğiniz gibi ssd nin kablosunu çıkarmışım yanlışlıklaHDD den olabilir hocam ben de de biosa girip ingilizce yazılar yazıyordu yt de boş yapan insan dolu zaten biliyorsunuz HDD kablosunu tam takmamisim bı ihtimal yerinden oynamış olabilir
Aman bilgisayarciya goturmesin gerekirse deneyim edinin.Düşük ihtimaller bazen asil sorunun kaynağı olabiliyor denemeniz lazım hocam denemekte fayda var zarar vermeden usul usul bı PC ci ye görürsen 50 takıyor çok gördük örneğini
Denesemmi bende ama ben pcyi powerdan kapattıktan sonra böyle olduHocam özür dilerim dediğiniz gibi ssd nin kablosunu çıkarmışım yanlışlıkla
Nasi çıkardın PC masanın altındaysa normal gerçi ayaklar falanHocam özür dilerim dediğiniz gibi ssd nin kablosunu çıkarmışım yanlışlıkla
Hocam bendede sistem özelliklerim yazıyor açılınca çıkmış olabilirmi ki ama ben power dan kapatınca böyle olduAman bilgisayarciya goturmesin gerekirse deneyim edinin.
HahahhaBurda deneyim edinip pc ci açanlar
This is elon musk