S Sw4nc 80+ Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 21 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Harun Pazar, 03:18 #1 Kendime yeni bilgisayar aldım 1 ay oldu veya olmadı. Ama bilgisayar ilk günden beride açtığımda logo geldikten sonra pat pat diye ses gelir 3 4 kere sonra ekran gelir sizce neden böyle
Kendime yeni bilgisayar aldım 1 ay oldu veya olmadı. Ama bilgisayar ilk günden beride açtığımda logo geldikten sonra pat pat diye ses gelir 3 4 kere sonra ekran gelir sizce neden böyle
Nezha 80+ Bronze Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 550 Pazar, 03:21 #2 Bende logo gelir gelmez pat sesi geliyor o da hoparlör jakları monitöre bağlı diye. Senin monitörde de jak girişi varsa normaldir.
Bende logo gelir gelmez pat sesi geliyor o da hoparlör jakları monitöre bağlı diye. Senin monitörde de jak girişi varsa normaldir.
S Sw4nc 80+ Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 21 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Harun Pazar, 03:23 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Monitörde dahili hoparlör var ama neden olduğunu bir çözemedim
ANYA 80+ Bronze Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 652 Pazar, 03:37 #4 monitoru yaklaş koklasana yanık kokusu alabiliyon mu?
S Sw4nc 80+ Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 21 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Harun Pazar, 03:38 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 ANYA yazmış: monitoru yaklaş koklasana yanık kokusu alabiliyon mu? Devamı için tıklayın... Yok knk yanık kokusu
ANYA yazmış: monitoru yaklaş koklasana yanık kokusu alabiliyon mu? Devamı için tıklayın... Yok knk yanık kokusu