Neler Yeni

Çözüldü✓ PC açılırken aç kapa yapıyor sonra açılıyor

Can...

80+ Platinum
Sanırım psu bozuk normal kullanırken sorun yok alırken OCCt de 3d VRAM ve furmarktan geçti diye power test yapmadım vaktim yok diye psu açılırken ztn fan sesi çıkarıyor sonra kesiliyor nasıl yapmalı PC de basıyorum tuşa geliyor kapanıyor sonra açılıyor

Can...

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Kürşat Kütükçü hocam sanki bozuk gibi ne dersin ilk başta marş alırken fanı pırr diye ses yapıyor sonra ses olmuyor sıfır diye aldım temiz ztn belli de fazlada masrafa gerek yok kardeşime aldım pc yi kasayı değiştirdim elimdeki bitfenixle zoko takılıydı oda işlemci ram alır artık ama psu sorun olur mu diye düşünüyorum ucuz yollu intel g4400 i5 7500 rx 470 4gb ikilisini besleyecek uygun yolu ama kaliteli psu önerirmisin

Can...

80+ Platinum
@Emmree @MuratTheFounderOfGariban
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz hocam anakarttan kaynaklanmaz herhalde pc kapanırken anakart üzerindeki ışıklar pır pır yapıyor hoparlör takılı olursa ta pıt pıt pıttt yapıyor öyle kapanıyor

Son düzenleme:

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,549
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Sıkıntı olacağını sanmıyorum statik elektrik birikmiş olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
11,956
İsim
Murat Orhan

Can...

80+ Platinum
Bir çok sistemden gördüm bunu ek olarak xeonlu sistemimde hala yapıyor takma kafaya.
Bu arada rx 470 gayiş gibi oldu hocam rog fanı lehimledim makaronla güvene aldım dremel ile tasladim back plate yamukmus baştan topladım kartı onu düzeltip valorantta sanki çok ping varmış gibi geç algılıyor nedenini anlamadım

Bir çok sistemden gördüm bunu ek olarak xeonlu sistemimde hala yapıyor takma kafaya.
Hiçbir yerinde oksit kalmadı selülozik tinerle bici bici yaptırdım karta fırça ile tertemiz makina oldu

Sıkıntı olacağını sanmıyorum statik elektrik birikmiş olabilir
Başlarken yaptığına takilmadimda pcyi kaparken ışık arka arkaya göz kırpıyor o yüzden (düğmeden kapatınca gücü kesince)

Dahası  
Reaksiyon skoru
11,956
İsim
Murat Orhan
Bu arada rx 470 gayiş gibi oldu hocam rog fanı lehimledim makaronla güvene aldım dremel ile tasladim back plate yamukmus baştan topladım kartı onu düzeltip valorantta sanki çok ping varmış gibi geç algılıyor nedenini anlamadım

Hiçbir yerinde oksit kalmadı selülozik tinerle bici bici yaptırdım karta fırça ile tertemiz makina oldu

Başlarken yaptığına takilmadimda pcyi kaparken ışık arka arkaya göz kırpıyor o yüzden (düğmeden kapatınca gücü kesince)
Sorun olmaz dediğim gibi bu arada hayırlı olsun

Can...

80+ Platinum
Top Bottom