Ramleri de çıkarıp başka PC ye taktim benim ramlar çalıyor sıkıntı yok ama diğer PC ramleri taktimda yine görüntü gelmiyorRam'leri tak çıkar yerlerini değiştir tek kanal dene
Birden fazla monitörde hdmı display denedim sonuç aynıçok basit bir yöntem söylüyorum tabi tutarsa pc eğer display port ile bağlıysa çıkar hdmi ile bağlayıp
Ryzen 5 5000Sistem AMD mi
son üreteceğim çözümü söylüyorum önce ramler 2 taneyse sağdakini çıkarıp aç olmazsa sağdakini tak soldakini çıkarıp deneBirden fazla monitörde hdmı display denedim sonuç aynı
Bende AMD kullanıyorum ve bende bu sorunu yaşadım ve bu sorunu 1-2 aydır çok görüyorum forum sitelerinde.Ryzen 5 5000
RX 6600xt
Asus B450m Dragon
son üreteceğim çözümü söylüyorum önce ramler 2 taneyse sağdakini çıkarıp aç olmazsa sağdakini tak soldakini çıkarıp dene
İki yönteminde denedim sonuç yine aynı işlemcide problem olma şansı var mı acabaBende AMD kullanıyorum ve bende bu sorunu yaşadım ve bu sorunu 1-2 aydır çok görüyorum forum sitelerinde.
DP kablo ve HDMI kablo ile denediniz ve açılmadıysa bios pilini söküp bekleyin 5 dk
tamam işte hata ledi o ne yazıyor o ledeHata ledi görmedim
Diğer PC de bu ışık yanıp sonerken bu sürekli açık kalıyor