Cooper 80+ Bronze Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 781 Dahası Reaksiyon skoru 269 İsim ahmet tayfun 23 Aralık 2020 #1 pc yı acıyorum ama ekran gelmıyor kasanın arkasından hdmı gırısını cıkarıp takınca anca gelıyor sızce neden? her seferınde kasanın arkadasından hdmı ı cıkarıp takmak zorunda kalıyorum
pc yı acıyorum ama ekran gelmıyor kasanın arkasından hdmı gırısını cıkarıp takınca anca gelıyor sızce neden? her seferınde kasanın arkadasından hdmı ı cıkarıp takmak zorunda kalıyorum
keroc47 80+ Bronze Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 578 Dahası Reaksiyon skoru 217 İsim keremcan dayı 23 Aralık 2020 #2 axia yazmış: PC yı acıyorum ama ekran gelmıyor kasanın arkasından hdmı gırısını cıkarıp takınca anca gelıyor sızce neden? her seferınde kasanın arkadasından hdmı ı cıkarıp takmak zorunda kalıyorum Devamı için tıklayın... hdmı girişini ekran kartına mı taktın anakartamı
axia yazmış: PC yı acıyorum ama ekran gelmıyor kasanın arkasından hdmı gırısını cıkarıp takınca anca gelıyor sızce neden? her seferınde kasanın arkadasından hdmı ı cıkarıp takmak zorunda kalıyorum Devamı için tıklayın... hdmı girişini ekran kartına mı taktın anakartamı
Cooper 80+ Bronze Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 781 Dahası Reaksiyon skoru 269 İsim ahmet tayfun 24 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 keroc47 yazmış: hdmı girişini ekran kartına mı taktın anakartamı Devamı için tıklayın... ekran kartına
keroc47 yazmış: hdmı girişini ekran kartına mı taktın anakartamı Devamı için tıklayın... ekran kartına