Ne yapmam gerekiyor hocamçıt sesi gelip açılmaması, psunun içindeki kısa devre önleyici koruma ( varsa ) devreye giriyor ve elektriği kestiğini anlamına geliyor.
kısa devreyi neyin tamamladığını bulman gerekiyor. bilgisayarında bir parça; psu olabilir anakart olabilir işlemci olabilir ekran kartı olabilir yani kısaca her bileşen olabilir bir tanesi kısa devre yapıyor ve koruma bunu algıladığı için gücü kesiyor. tespit edilmesi lazım.Ne yapmam gerekiyor hocam
Anakart ile psu yu garantiye gondereyim o haldeKısa devre sigortayı attırıyor. Bir yerde kısa devre var. Veya sigortanın değişmeye ihtiyacıda olabilir bazen sigorta
kendi kendine patlayabiliyor.
En mantıklısı önce anakartı yollayın daha sonra sorun yok derlerse psu yollayın.Anakart ile psu yu garantiye gondereyim o halde
Evet taktım hicbir problem yoktu calisiyordu her sey dun termal macunu yenilemek icin soktum tekrar bagladigimda hicbir sekilde acilmamaya basladiÇıt röle sesi de olabilir. Sistemde her şeyi düzgün taktın mı
Pc su an acildi sivi sogutucunun islemci uzerindeki faninin vidalarini biraz gevsettim acildi sistem ancak sogutucunun sata kablosu bagli olmasina ragmen bagki degil diyorMontajı kontrol et. Tüm kabloları söküp kontrol ederek tekrar tak. Eğer macun değiştirmeden önce çalışıyorsa işlemci ya da anakartın pinlerini yamultmuş olabilirsin. Onları kontrol et.
Başka prize takarak dene.