Hocam instagram atarsanız video atabilirim görüntülü konuşmaya aile pek müsaade etmez.Hocam yapamadiysaniz dmden mesaj atin numaranizi goruntulu arar cozeriz
Attım hocam videoyu instagramdan@hsnteknr60
OlmadıRamleri çıkar silgiyle uçlarını sil oksitlenmeden de olabilir daha önce başıma gelmişti
Oludumu ?Hocam büyük ihtimal dün akşam uyumayıp foruma bakan bazı kişiler sövücek ama ram slotunu oturtturamamışım ve bu yüzden çalışmıyormuş
Oldu şuan bilgisayardan yazıyorum,işlemci fanını tam oturmama rağmen aşağıdaki gibi sıcaklıklar,termal macun kurumuş (13 yıllık) o yüzden oldu.Oludumu ?
Zaten macun değiştirmek için sökmüştünOldu şuan bilgisayardan yazıyorum,işlemci fanını tam oturmama rağmen aşağıdaki gibi sıcaklıklar,termal macun kurumuş (13 yıllık) o yüzden oldu.
Aga bu çok basit oldu yaHocam büyük ihtimal dün akşam uyumayıp foruma bakan bazı kişiler sövücek ama ram slotunu oturtturamamışım ve bu yüzden çalışmıyormuş
Macunu kontrol etmek için sökmüştüm,hem pratik olsun diye.Yeni işlemci alıcam GeT ile,videoya çekerken acemilik olmasın diye.Zaten macun değiştirmek için sökmüştün
Harbi hocam ya,oksitlenmemi var diye uçlarını sileyim dedim bi baktım tırnak oturmamış. (Gece 4'e kadar uğraştım en sonda elimde ekran kartıyla uyuya kalmışım)Aga bu çok basit oldu ya
Neyse iyi bari çözebilmişsin kaliteli bir macun al soğutucuyu temizle macunu sür keyfine bak.