kimselerduymasın
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 231
reis fotodaki iştehata kodu ne
boot ayarlarından windows nereye kuruluysa onu seçsene bi hdd çıkartıp taktığın için ayarlar değişmiş olabilirBeyler Harddisk vardı 1tb onu taktım denedim sonra kapadım PC yi çıkarttım harddiski normal olarak bastim tusa bu hata geliyo ne yapmam lazım
yapiyorum ama olmuyokiboot ayarlarından windows nereye kuruluysa onu seçsene bi HDD çıkartıp taktığın için ayarlar değişmiş olabilir
hata kodu ne
windows u kullandığın hdd/ssd nin ahci ayarı açık mı?yapiyorum ama olmuyoki
ahci nedir blmyrmwindows u kullandığın HDD/ssd nin ahci ayarı açık mı?
Çok bilgim yok belki bundan dolayı olabilir
Gelişmiş Ana Bilgisayar Denetleyici Arayüzü, Intel tarafından tanımlanan ve Seri ATA ana bilgisayar denetleyicilerinin anakart yonga setlerinde uygulamaya özgü olmayan bir şekilde çalışmasını belirten teknik bir standarttır.ahci nedir blmyrm
Gelişmiş Ana Bilgisayar Denetleyici Arayüzü, Intel tarafından tanımlanan ve Seri ATA ana bilgisayar denetleyicilerinin anakart yonga setlerinde uygulamaya özgü olmayan bir şekilde çalışmasını belirten teknik bir standarttır.
Sata ayarlarına gir bakayım orda var mı o ayar?
Gelişmiş Ana Bilgisayar Denetleyici Arayüzü, Intel tarafından tanımlanan ve Seri ATA ana bilgisayar denetleyicilerinin anakart yonga setlerinde uygulamaya özgü olmayan bir şekilde çalışmasını belirten teknik bir standarttır.
Sata ayarlarına gir bakayım orda var mı o ayar?
windows 10 pro varBoot edecek bir şey olmadığı için ağ üzerinden boot etmeye çalışıyor.
PC'ye takılı olan diskin içerisinde herhangi bir işletim sistemi var mı?
Emin misin? Olsa "Windows Boot Manager" diye yazardı burada.windows 10 pro var