Neler Yeni

PC açılmıyor?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Katsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Salih
Discord
KaTsu#3131
Ramleri tekrar kontrol edin. Klavye ve mouse güç geliyor mu?
Ramleri dediğiniz gibi tekrar tek tek denedim slot değiştirerek fakat yine sonuç aynı. Ayrıca Burdan video gönderemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dosya.tc sistesine yükleyebilirsin.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Ramleri dediğiniz gibi tekrar tek tek denedim slot değiştirerek fakat yine sonuç aynı. Ayrıca Burdan video gönderemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum bi arıza var ama aklımda ekran kartı > anakart > psu gibi sırasıyla bu geliyor. Burdan olacak gibi değil. 14 gün geçmeden sistemi iade edin. Olmazsa teknik servis tamir etsin. Yeni aldıysan 14 gün geçmeden iade et. Çok üzüldüm duruma. :(

Katsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Salih
Discord
KaTsu#3131
Dostum bi arıza var ama aklımda ekran kartı > anakart > PSU gibi sırasıyla bu geliyor. Burdan olacak gibi değil. 14 gün geçmeden sistemi iade edin. Olmazsa teknik servis tamir etsin. Yeni aldıysan 14 gün geçmeden iade et. Çok üzüldüm duruma. :(
5 yıldır sistem toplamaya çalışıyorum.. İnanın şu sistem elime dün geçti araya bayram girdiği için kargo geç geldi günlerim geçmiyordu. Son gün kapıda 4 saat kargoyu bekledim. Öyle bir şansım var ki şu dünyada. Anlatsam atma lan dersiniz :D yapıcak bişey yok artık geri yollayacağım. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
5 yıldır sistem toplamaya çalışıyorum.. İnanın şu sistem elime dün geçti araya bayram girdiği için kargo geç geldi günlerim geçmiyordu. Son gün kapıda 4 saat kargoyu bekledim. Öyle bir şansım var ki şu dünyada. Anlatsam atma lan dersiniz :D yapıcak bişey yok artık geri yollayacağım. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Geçmiş olsun :(

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Benim sistemimde de arıza var dostum bende şanssızım :(

Top Bottom