Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Dosya.tc sistesine yükleyebilirsin.7330 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:
Videoyu nerden atmam gerek burdan atamıyorum?
Dosya.tc sistesine yükleyebilirsin.7330 TL
Videoyu nerden atmam gerek burdan atamıyorum?
Ramleri dediğiniz gibi tekrar tek tek denedim slot değiştirerek fakat yine sonuç aynı. Ayrıca Burdan video gönderemiyorum.Ramleri tekrar kontrol edin. Klavye ve mouse güç geliyor mu?
Dosya.tc sistesine yükleyebilirsin.
Bilgisayar açılırken durmadan Delete(Del) Tuşuna basarmısın art arda.Ramleri dediğiniz gibi tekrar tek tek denedim slot değiştirerek fakat yine sonuç aynı. Ayrıca Burdan video gönderemiyorum.
VID_20200529_214704.mp4 dosyasını indir - download
VID_20200529_214704.mp4 dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükles4.dosya.tc
Bende söyledim .Bilgisayar açılırken durmadan Delete(Del) Tuşuna basarmısın art arda.
Dostum bi arıza var ama aklımda ekran kartı > anakart > psu gibi sırasıyla bu geliyor. Burdan olacak gibi değil. 14 gün geçmeden sistemi iade edin. Olmazsa teknik servis tamir etsin. Yeni aldıysan 14 gün geçmeden iade et. Çok üzüldüm duruma.Ramleri dediğiniz gibi tekrar tek tek denedim slot değiştirerek fakat yine sonuç aynı. Ayrıca Burdan video gönderemiyorum.
VID_20200529_214704.mp4 dosyasını indir - download
VID_20200529_214704.mp4 dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükles4.dosya.tc
5 yıldır sistem toplamaya çalışıyorum.. İnanın şu sistem elime dün geçti araya bayram girdiği için kargo geç geldi günlerim geçmiyordu. Son gün kapıda 4 saat kargoyu bekledim. Öyle bir şansım var ki şu dünyada. Anlatsam atma lan dersiniz yapıcak bişey yok artık geri yollayacağım. Yardımlarınız için teşekkür ederim.Dostum bi arıza var ama aklımda ekran kartı > anakart > PSU gibi sırasıyla bu geliyor. Burdan olacak gibi değil. 14 gün geçmeden sistemi iade edin. Olmazsa teknik servis tamir etsin. Yeni aldıysan 14 gün geçmeden iade et. Çok üzüldüm duruma.
Geçmiş olsun5 yıldır sistem toplamaya çalışıyorum.. İnanın şu sistem elime dün geçti araya bayram girdiği için kargo geç geldi günlerim geçmiyordu. Son gün kapıda 4 saat kargoyu bekledim. Öyle bir şansım var ki şu dünyada. Anlatsam atma lan dersiniz yapıcak bişey yok artık geri yollayacağım. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Benim sistemimde de arıza var dostum bende şanssızım5 yıldır sistem toplamaya çalışıyorum.. İnanın şu sistem elime dün geçti araya bayram girdiği için kargo geç geldi günlerim geçmiyordu. Son gün kapıda 4 saat kargoyu bekledim. Öyle bir şansım var ki şu dünyada. Anlatsam atma lan dersiniz yapıcak bişey yok artık geri yollayacağım. Yardımlarınız için teşekkür ederim.