Neler Yeni

PC aldım Kargo da sorun mu çıktı ?

zalfo430

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Arda Yılmaz
İncehesaptan Pazartesi günü PC almıştım bugün gönderi detaylarına bakarken şöyle bir şey gördüm.
Screenshot_20241019_132611_com.android.chrome.jpg

Teslim edilemedi yazıyor. Acaba kasaya bir şey mi oldu? Yoksa farklı bir olay mı?

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Volkan
İncehesaptan Pazartesi günü PC almıştım bugün gönderi detaylarına bakarken şöyle bir şey gördüm. Alıntıyı görüntüle

Teslim edilemedi yazıyor. Acaba kasaya bir şey mi oldu? Yoksa farklı bir olay mı?
şube yakınsa gidip al yapıyorlar arada :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

İncehesaptan Pazartesi günü PC almıştım bugün gönderi detaylarına bakarken şöyle bir şey gördüm. Alıntıyı görüntüle

geldik yoktunuz muhabbeti birde hangi şubedeyse ara sor

zalfo430

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Arda Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şube yakınsa gidip al yapıyorlar arada :D

geldik yoktunuz muhabbeti birde hangi şubedeyse ara sor
Yok hocam sistem daha dağıtıma bile çıkmamış. Transfer sürecinde yazıyor.
Screenshot_20241019_133619.jpg

Acaba şubeye bıraktırmak daha mı mantıklı sonuçta baya para verdim başına bir şey gelmesini istemiyorum.

Saat 12de başarısız olarak düşülmüş işte, yakınındaki şubeye kargon gelmiş. Bugün dağıtıma çıkmayacaktır büyük ihtimalle, ondan dolayı öyle yazmışlardır. Arada böyle yapıyorlar bugün cumartesi sonuçta, çıkabilir de ama. Arayıp bilgi al kargon ile alakalı, hasar görmüş falan olduğunu sanmıyorum.

zalfo430

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Arda Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saat 12de başarısız olarak düşülmüş işte, yakınındaki şubeye kargon gelmiş. Bugün dağıtıma çıkmayacaktır büyük ihtimalle, ondan dolayı öyle yazmışlardır. Arada böyle yapıyorlar bugün cumartesi sonuçta, çıkabilir de ama. Arayıp bilgi al kargon ile alakalı, hasar görmüş falan olduğunu sanmıyorum.
Cevap için teşekkürler. Teslim noktasından almaya tıklanmıyor şuan maalesef.
Screenshot_20241019_135105_com.android.chrome.jpg

Top Bottom