Neler Yeni

PC Alınca İlk İndireceğiniz Oyun

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu forumda çoğu kişi pc almak için uğraşıyor. Bu kişilere soruyorum "pc alınca ilk hangi oyunu indirip oynamayı düşünüyorsunuz" ? Şahsen ben (size saçma gelebilir ama) ETS 2 yi indirip oynamak istiyorum ilk olarak, çünkü bu oyunu geçen sene aldım ve en düşük grafiklerde hiç zevk vermiyor, pc yi aldığımda ise tüm grafik ayarlarını ultraya alıp düşük grafiklerde oynadığım günlerin acısını çıkarmayı düşünüyorum :D

İnternet altyapısı yok daha, bu hafta içerisinde olur pc de alınırsa bu hafta... 16mbps intle bi Minecraft TNT testi yapıp fortnite , gta5 , csgo indiririm sıra sıra.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Serdar Kara
Ben max payne serisini çok seviyorum. İlk iki oyunu oynamıştım ama 3.oyunu oynayamamıştım onu oynuycam galiba.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Bu forumda çoğu kişi PC almak için uğraşıyor. Bu kişilere soruyorum "PC alınca ilk hangi oyunu indirip oynamayı düşünüyorsunuz" ? Şahsen ben (size saçma gelebilir ama) ETS 2 yi indirip oynamak istiyorum ilk olarak, çünkü bu oyunu geçen sene aldım ve en düşük grafiklerde hiç zevk vermiyor, PC yi aldığımda ise tüm grafik ayarlarını ultraya alıp düşük grafiklerde oynadığım günlerin acısını çıkarmayı düşünüyorum :D
CS:GO ultra ayarda oynayacağım.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
ben direk Valo PUBG Rocket league ve mc indirecem o kadar işlemcim ekran kartım kaldı

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
Bu forumda çoğu kişi PC almak için uğraşıyor. Bu kişilere soruyorum "PC alınca ilk hangi oyunu indirip oynamayı düşünüyorsunuz" ? Şahsen ben (size saçma gelebilir ama) ETS 2 yi indirip oynamak istiyorum ilk olarak, çünkü bu oyunu geçen sene aldım ve en düşük grafiklerde hiç zevk vermiyor, PC yi aldığımda ise tüm grafik ayarlarını ultraya alıp düşük grafiklerde oynadığım günlerin acısını çıkarmayı düşünüyorum :D
Aynen benim emektarda ben en düşükte çok güzel hissiyatı alıyodum şimdi yeni pcye geçtim ultrada çok güzel gözüküyor.Allah İnşallah ihtiyacı olan herkese en güzel bilgisayarı verir.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
PC aldım ve ilk indirdiğim oyunlar ücretsiz olanlardı [Pubg Lite CS GO falan işte (Sonradan sildim CS Go yu çünkü aimim baya kötüydü)]

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aynen benim emektarda ben en düşükte çok güzel hissiyatı alıyodum şimdi yeni pcye geçtim ultrada çok güzel gözüküyor.Allah İnşallah ihtiyacı olan herkese en güzel bilgisayarı verir.
Amin, inşallah

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
İnternet altyapısı yok daha, bu hafta içerisinde olur PC de alınırsa bu hafta... 16mbps intle bi Minecraft TNT testi yapıp fortnite , gta5 , csgo indiririm sıra sıra.
2 Tane 2080Ti da kullansan minecraft da TNT patlayınca deli gibi kasacaktır.
Çünkü bu oyun yapımcısının optimize edemediği bir şey, yani her bilgisayarda oluyor bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim rahmetli 2070S ETS'yi çok severdi...
Neden rahmetli :D?

Top Bottom