Elden alırken orda test edebilirsinizGaming gen tr den sistem alıcam ama korkularım var arızalı çııkmasından dolayı kasayı elden teslim alıcam kurduktan sonra ne yapmak lazım arızalı olup olmadığını öğrenmek için
Öyle oluyomuki hocam ben sace kasayı pakete koyup direk veriyolar sandımElden alırken orda test edebilirsiniz
Olur hocam neden olmasın? Sonuçta sana verirken test ederek verecekler keza sende test yaparken rica edip dahil olabilirsin.Öyle oluyomuki hocam ben sace kasayı pakete koyup direk veriyolar sandım
Denemeden vermezler hocam.merak etmeÖyle oluyomuki hocam ben sace kasayı pakete koyup direk veriyolar sandım
Teşekkürler hocamDenemeden vermezler hocam.merak etme
Hazır sistem alıyorsan onlar test edip öyle gönderiyorlarÖyle oluyomuki hocam ben sace kasayı pakete koyup direk veriyolar sandım
Çok sağolun hocam deneyeceğimOlur hocam neden olmasın? Sonuçta sana verirken test ederek verecekler keza sende test yaparken rica edip dahil olabilirsin.
Evet ama bazılarında sıkıntı çıkabiliyo düşük fps alıyolar arızalı geliyoHazır sistem alıyorsan onlar test edip öyle gönderiyorlar
Driverleri güncellemeleri yaparsan sıkıntı olmazÇok sağolun hocam deneyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet ama bazılarında sıkıntı çıkabiliyo düşük fps alıyolar arızalı geliyo
Onu nasıl yapıcam hocam hiç bi bilgim yok birde geldikten sonra temiz format atıcam zatenDriverleri güncellemeleri yaparsan sıkıntı olmaz
Format atmaya gerek yokOnu nasıl yapıcam hocam hiç bi bilgim yok birde geldikten sonra temiz format atıcam zaten
Hocam birde almam gereken fps i almıyosam PC arızalımıdır çok korluyom yaFormat atmaya gerek yokizleyerek yapabilirsin