Neler Yeni

Pc almak için illa bilgisayar mühendisi mi olmalıyım ?

TersRamiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emre
Bütçe
22000
Üstadlar yaklasık 1 aydır 20-24 bin bütcemle pc arıyorum ama o mu bu mu diyr düşünmekten yoruldum o kadar cok ozellik var ki anlamadıgım artık işim içinden cıkamıyorum gerçekten bilen biri varda bana yardımcı olur mu ? Şimdiden teşekkürler

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
sadece kasa olarak mı o bütçen var ?

ve aldığın sistemle ne yapacaksın ? oyun ? iş ?

TersRamiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
genel olarak oyun için ve sadece kasa olarak hocam aslında monitor vs gibi ekipmanlarımda yok onlar içinde ayrı oneri alabilirim

TersRamiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emre
Tabii ki de bilgisayar mühendisi olmalısın. Arkadaşım uçak olmak istiyordu uçak mühendisliği okudu.Tam zamanlı f16 şu aralar.
Bende öyleydim 1 2 sene önceye kadar arkadasa tebriklerimi ilet

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,707
İsim
Fatih
Tabii ki de bilgisayar mühendisi olmalısın. Arkadaşım uçak olmak istiyordu uçak mühendisliği okudu.Tam zamanlı f16 şu aralar.
Tahmini ne zaman ışıklı mışıklı geyming pisi olurum hocam? Bu arada 4060 7500fli bir sistem kolla.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Üstadlar yaklasık 1 aydır 20-24 bin bütcemle pc arıyorum ama o mu bu mu diyr düşünmekten yoruldum o kadar cok ozellik var ki anlamadıgım artık işim içinden cıkamıyorum gerçekten bilen biri varda bana yardımcı olur mu ? Şimdiden teşekkürler
Çok kafayı takma, kazık yemeyeceğin düzeyde bir şey al yeter. Ben bile o kadar araştırmadan sonra bir de yarım saat yanlış mı aldım diye düşünüyorum boş işler valla 😀

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
bir tane buldumda bütçene uygun 7500f li sistem ekran kartı rtx değil

TersRamiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emre
Hocam
Tahmini ne zaman ışıklı mışıklı geyming pisi olurum hocam? Bu arada 4060 7500fli bir sistem kolla.
Forumlarda gezerken mesela biri senin gibi bi şey yazıyo tam ona göre biley bakarken baska biri 4060 alınmaz vs yazıyo bu olayın içinden cıkamadım hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok kafayı takma, kazık yemeyeceğin düzeyde bir şey al yeter. Ben bile o kadar araştırmadan sonra bir de yarım saat yanlış mı aldım diye düşünüyorum boş işler valla 😀
Almamak daha mantıklı geliyo artık 😂

bir tane buldumda bütçene uygun 7500f li sistem ekran kartı rtx değil
Rtx olmasa ne kaybederim

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hocam

Forumlarda gezerken mesela biri senin gibi bi şey yazıyo tam ona göre biley bakarken baska biri 4060 alınmaz vs yazıyo bu olayın içinden cıkamadım hocam

Almamak daha mantıklı geliyo artık 😂

Rtx olmasa ne kaybederim
20K ya 4060 4060Ti falan ne varsa al geç işte. Gidip o bütçede RTX 3050 alıp kazık yeme yeter 😀

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Çok düşünmene gerek yok forumdakiler al diyorsan al gitsin ama eğer alma diyorlarsa kesinlikle dinle ve alma ben eskiden dinlemeyip almıştım şimdi cezasını çekiyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
Top Bottom