Arkadaşlar içimi buraya dökmek istiyorum. Başka kime anlatsam bilemedim. 24 yaşındayım üniversite 3.sınıftayım. Şu zamana kadar adam akıllı oyuncu bilgisayarım olmadı. 7-8 senedir hayalini kurdum hep bir oyuncu bilgisayarım olsun diye ama durumlarımız olmadığı için fifa 08 den başka oyun oynayamadım.
Arkadaşlar bu nereye kadar gidecek? Dolar, euro almış başını gidiyor. 1 hafta sonrasına plan yapsan tüm PC bileşenleri 100-200 TL zamlanıyor. 2.5 aydır parayı denk getirip sistem toplamaya çalıştım. 2.5 ayda ki zamları görseniz sanki araba alıyoruz gibi zamlanıyor. Tabi bunların sebebi ekonomi kötü olduğundan, biliyorum elbet ama ben de artık gençliğimin sonbaharlarını yaşayan birisiyim. Şu zamanlar oyun oynayamıyacaksam ne zaman oynayım?
2 ay önce bir sistem beğenmiştim. Bu sistem için bütçemi denkleştiriyordum. Sistem fiyatı 5500 TL iken şuan ki fiyatı oldu 7200 TL civarı... Heves meves kalmadı. Yok ben öğrenci halimle çalışır alırım. 2-3 ay neyse. Ama ona da adam akıllı bir PC etmiyor ki. alt-orta sekmen bir bilgisayar alıyorsun, vallahi o kadar çalışan bir insan da gidip tüm parasını bilgisayara yatırmaz. Hele durumları iyi değilse. Avrupadaki gençler 2 haftalık maaşıyla diziği sistemi biz 3 ayda diziyoruz. Ben ona yanıyorum.
Yahu ben daha kime ne anlatayım derdimi, kim dinler bizi? Gençliğimizin sonbaharlarını yaşıyorken daha bir tane oyun yüzü görememek mi? Belki diyeceksiniz seninki de dert mi diye. Yahu daha büyük dertlerde var ama insan o dertlerden biraz uzaklaşmak için kafasını dağıtacağı eğlence ıvır zıvırların zilyon lira olduğunu görünce, üstüne bir dert daha biniyor. Eee ne yapalım biz şimdi kardeşlerim?