Neler Yeni

PC Anakart - Kasa vidaları nereden alınır?

perseus12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Alper Tan
Selamlar, PC'nin kasasını ve anakartını değiştirmek üzere yola çıktık. Fakat kasanın içerisinde bulunan sarı vidalar yalama yaptı ve anakart üzerinden bu yuvalara vida bulmakta sorun yaşıyoruz. Daha net şekilde anlatmak gerekirse anakartı kasaya sabitleyemiyoruz. Bunun için vida almam gerekiyor fakat ne alacağımı bilmiyorum. Konu hakkında bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Kasa Thermaltake v200tg
anakart msi b450m pro max

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,779
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Selamlar, PC'nin kasasını ve anakartını değiştirmek üzere yola çıktık. Fakat kasanın içerisinde bulunan sarı vidalar yalama yaptı ve anakart üzerinden bu yuvalara vida bulmakta sorun yaşıyoruz. Daha net şekilde anlatmak gerekirse anakartı kasaya sabitleyemiyoruz. Bunun için vida almam gerekiyor fakat ne alacağımı bilmiyorum. Konu hakkında bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Kasa Thermaltake v200tg
anakart msi b450m pro max
Hocam mahalle bilgisayarcılarından rica et 4-5 tane vida verirler ama yalama olan vida değil de diğer tarafın dişleri ise işte o zaman sıkıntı büyüyebilir.

perseus12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Alper Tan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam mahalle bilgisayarcılarından rica et 4-5 tane vida verirler ama yalama olan vida değil de diğer tarafın dişleri ise işte o zaman sıkıntı büyüyebilir.

Ekran görüntüsü 2025-02-08 200134.png

Yuvalar şu tarzda ama vidayı sıkınca vidayla beraber dönüyorlar. Bunları japon yapıştırıcısıyla kasaya sabitlemeyi düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,071
Üyeler
167,421
Son üye
Apo5446
Top Bottom