Neler Yeni

PC bağımlılığından nasıl kurtulunur?

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Okullar açılıyor ondan dolayı bu illetten kurtulmak istiyorum ama kurtulamıyorum. Sıkıldığımda bile pc başından kalmıyorum boş boş bakıyorum. İyice pc'ye bağımlı oldum. Nasıl kurtulurum??
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sonucunu da yapacağım. Kesinlikle etkili oldu ve işinize yarayabilir.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Ailenle konuş bu durumu, belli zamanlarda yasaklasınlar. Sen bilgisayarda vakit geçire geçire nasıl bağımlı oluyorsan düzenli ders çalıştığın zamanda da ders çalışmaya bağımlı oluyorsun. Ailenin ilgilenmesi lazım.

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes

Sonucunu da yapacağım. Kesinlikle etkili oldu ve işinize yarayabilir.
Konuda bahsedilenin aksine eskisi gibi gram başlayıp okuyup anlayamıyorum sayfayı. Bazen 2-3 defa okuyorum okuduğumu anlasamda idrak etme zorluğu yaşıyorum bilgisayar bağımlılığı ve derslerden uzaklaşınca iyice koptu.

Ailenle konuş bu durumu, belli zamanlarda yasaklasınlar. Sen bilgisayarda vakit geçire geçire nasıl bağımlı oluyorsan düzenli ders çalıştığın zamanda da ders çalışmaya bağımlı oluyorsun. Ailenin ilgilenmesi lazım.
Yasaklanan şeyi arzulama durumu olmaz mı bu sefer ? Yasak olmadığını bile bile tercih etmese daha sağlıklı olur ama yapamıyorsa dediğiniz şekilde daha iyi.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Konuda bahsedilenin aksine eskisi gibi gram başlayıp okuyup anlayamıyorum sayfayı. Bazen 2-3 defa okuyorum okuduğumu anlasamda idrak etme zorluğu yaşıyorum bilgisayar bağımlılığı ve derslerden uzaklaşınca iyice koptu.

Yasaklanan şeyi arzulama durumu olmaz mı bu sefer ? Yasak olmadığını bile bile tercih etmese daha sağlıklı olur ama yapamıyorsa dediğiniz şekilde daha iyi.
La bırak bilgisayarı gitsin ailen sonra söyleyeceğine söz vererek şifre koysun. Kitap olarak da basit şeyler seçin. Ders kitabını da başta aklınız almaz sonra alışırsınız.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
@MematiBaş🚬 Olum geldim 21 tane bildirim 20'si senin beğenilerin bu ne la.

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    41.1 KB · Hit: 31

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Okullar açılıyor ondan dolayı bu illetten kurtulmak istiyorum ama kurtulamıyorum. Sıkıldığımda bile pc başından kalmıyorum boş boş bakıyorum. İyice pc'ye bağımlı oldum. Nasıl kurtulurum??
Kanka annene veya babana söyle bilgisayarına şifre koysun 2 saat zaman geçirdikten sonra gelip uyarsın
pcyi zamanlı kapatma ayarını da aktif edebilirsin

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,570
İsim
uwu
USB belleğe linux yükle onla pcyi çalıştır driveri kaldır bn şuan bağımlısı olduğum oyunu 79 günü geçti

3.George

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Baskı zoruyla sanmıyorum kurtulabileceğimi aksine çıldırırım.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Baskı zoruyla sanmıyorum kurtulabileceğimi aksine çıldırırım.
Baskı değil tabii ki. Koydukları kurallara uyacaksın. Misal günde iki saat akşamları bakarsın, sonra hafta içi iki gün. Sonra sadece haftasonları derken kendinde alışırsın artık ders çalışıp bilgisayar aramamaya. Duruma göre sınava kadar tamamen kaldırmış olursun. Kendin istemen lazım önce. Bir sene bırak şu işi, pek lazım değil. İşin ciddiyetinin farkında ol, bir sene sabret.

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
şalteri indir.

Top Bottom