Neler Yeni

Pc bakımı için yardım

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
Arkadaşlar merhaba sistemimdeki 2x8 gb ramleri sattım yerine 2x 16 aldım sistemden ramleri söktüm ramleri sökerken mecbur sıvı soğutma radyatörününü de söktüm m2ssd almak istiyorum onu alırsam ekran kartını da sökmem gerekiyor ekran kartının altında kalıyor bende diyorum ki bu kadar şeyi sökmüşken pc yi temizleyip yenileyip montajını yapayım ama geri toplayamamaktan korkuyorum ekran kartımı takarken sıkışmıştı zar zor çıkartmıştım az daha ekran kartının pinlerini kırıyordum gittim bilgisayarcıya toplattım. İstanbul içinde güvenilir bir yer var mı pc temizliği için her yere güvenemiyorum veya istanbul içi bu işlerden anlayan varsa bir gün misafir edeyim beraber yapalım nelere dikkat etmem gerekiyor temizlerken de.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,223
İsim
Emre siyah
aslında kendin temizleyebilirsin çok zor bir şey değil hiç bilmiyorsan riske de atmak istmemiyorsan bilgisayarci 2.çare

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aslında kendin temizleyebilirsin çok zor bir şey değil hiç bilmiyorsan riske de atmak istmemiyorsan bilgisayarci 2.çare
Bir kere öyle ekran kartını sıkıştırdım ya çok güvenmiyorum kendime e her bilgisayarcıya da güvenmiyorum bırak yarın gel al muahbbeti dönüyor en azından istanbulda o işi yapan bir bilgisayarcı varsa ona götüreyeim yoksa ne bilim bu işleri yapmaktan zevk duyan biri vaardır bir gün misafirim olur :D

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,354
İsim
Bilal Tepe
Arkadaşlar merhaba sistemimdeki 2x8 gb ramleri sattım yerine 2x 16 aldım sistemden ramleri söktüm ramleri sökerken mecbur sıvı soğutma radyatörününü de söktüm m2ssd almak istiyorum onu alırsam ekran kartını da sökmem gerekiyor ekran kartının altında kalıyor bende diyorum ki bu kadar şeyi sökmüşken pc yi temizleyip yenileyip montajını yapayım ama geri toplayamamaktan korkuyorum ekran kartımı takarken sıkışmıştı zar zor çıkartmıştım az daha ekran kartının pinlerini kırıyordum gittim bilgisayarcıya toplattım. İstanbul içinde güvenilir bir yer var mı pc temizliği için her yere güvenemiyorum veya istanbul içi bu işlerden anlayan varsa bir gün misafir edeyim beraber yapalım nelere dikkat etmem gerekiyor temizlerken de.
Ramleri sökerken sıvı soğutma mecbur nasıl söktün radyatör değecek kadar kalın mi ramlerin

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer

Ekler

• IMG_0827.jpeg
    IMG_0827.jpeg
    2 MB · Hit: 33