Neler Yeni

PC başka ağları görüyor evdeki ağı görmüyor?

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
okr
Arkadaşlar selam bilgisayarı ilk açtığımda interneti görmüyor ve sonra açıldığında ise evdeki modemi görmüyor. onun dışında bütün ağlar gözüküyor. aç kapa yapınca düzeliyor. nasıl düzelir bu?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,040
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Arkadaşlar selam bilgisayarı ilk açtığımda interneti görmüyor ve sonra açıldığında ise evdeki modemi görmüyor. onun dışında bütün ağlar gözüküyor. aç kapa yapınca düzeliyor. nasıl düzelir bu?

Muhtemelen Windows güncellenmesinden ötürü kaynaklanıyordur. Temiz güncel kurulum yapmanızı tavsiye ederim. Bendeki soruna ancak bu şekilde çözüm ürettim.

Sürücüyü kaldırıp geri yükleyin öncelikle. Eğer hallolmazsa üstteki dediğimi yapabilirsiniz.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
okr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Muhtemelen Windows güncellenmesinden ötürü kaynaklanıyordur. Temiz güncel kurulum yapmanızı tavsiye ederim. Bendeki soruna ancak bu şekilde çözüm ürettim.

Sürücüyü kaldırıp geri yükleyin öncelikle. Eğer hallolmazsa üstteki dediğimi yapabilirsiniz.
w10 da hiç böyle sorunlar yaşamıyordum ya ne drop ne geç açılma ne ağ sorunları temiz 11 kurdum ama geri 10'a dönmeyi düşünüyorum artık

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,040
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
w10 da hiç böyle sorunlar yaşamıyordum ya ne drop ne geç açılma ne ağ sorunları temiz 11 kurdum ama geri 10'a dönmeyi düşünüyorum artık

Windows 11'i her 6 - 8 ayda bir temiz kurulum yapmakta fayda var. Sorunları bitmiş değil aksine daha da artıyor.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
okr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows 11'i her 6 - 8 ayda bir temiz kurulum yapmakta fayda var. Sorunları bitmiş değil aksine daha da artıyor.
artık 11 kullanmakta istemiyorum hocam. 10'da destek 1 yıl sonra kesilecek herhalde destek kesildikten sonra kullansak sorun olmaz herhalde. bir de sürücü dediğiniz şey realtek internet sürücüleri değil mi

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,040
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram