Arkadaşlar selam bilgisayarı ilk açtığımda interneti görmüyor ve sonra açıldığında ise evdeki modemi görmüyor. onun dışında bütün ağlar gözüküyor. aç kapa yapınca düzeliyor. nasıl düzelir bu?
w10 da hiç böyle sorunlar yaşamıyordum ya ne drop ne geç açılma ne ağ sorunları temiz 11 kurdum ama geri 10'a dönmeyi düşünüyorum artıkMuhtemelen Windows güncellenmesinden ötürü kaynaklanıyordur. Temiz güncel kurulum yapmanızı tavsiye ederim. Bendeki soruna ancak bu şekilde çözüm ürettim.
Sürücüyü kaldırıp geri yükleyin öncelikle. Eğer hallolmazsa üstteki dediğimi yapabilirsiniz.
w10 da hiç böyle sorunlar yaşamıyordum ya ne drop ne geç açılma ne ağ sorunları temiz 11 kurdum ama geri 10'a dönmeyi düşünüyorum artık
artık 11 kullanmakta istemiyorum hocam. 10'da destek 1 yıl sonra kesilecek herhalde destek kesildikten sonra kullansak sorun olmaz herhalde. bir de sürücü dediğiniz şey realtek internet sürücüleri değil miWindows 11'i her 6 - 8 ayda bir temiz kurulum yapmakta fayda var. Sorunları bitmiş değil aksine daha da artıyor.
bir de sürücü dediğiniz şey realtek internet sürücüleri değil mi
gecmeyi dusunuyordum vazgecirdin tskWindows 11'i her 6 - 8 ayda bir temiz kurulum yapmakta fayda var. Sorunları bitmiş değil aksine daha da artıyor.