Neler Yeni

PC başlangıc Programları

Ubayanax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emre Şanlıtürk
Ben her zaman tarayıcı olarak chrome kullan birisiydim. Yaklaşık olarak 1 aydırdır da operaya geçtim her şey iyiydi hoştu ama son 3 4 gündür pc açıldığında opera da açılıyor ve açılan sekmeler şu şekilde: fırsatı kaçırma başlığında tatil , ya da kayıt ol 30 gün ücretsiz fln tarzında reklamlar açılıyor.Bunu yanında da her pc açıldığında utorent açılıyor görev yöneticisi başlangıçtan kapatmış olmama rağmen full +full açılıyo.
Pc açıldığında bunların açılmamasını istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Bedirhan SAMSA
Instagram
bedirhansamsa
Steam
Bedirhaaan
Twitter
bedirhansamsa
Facebook
bedirhansamsa34
Format.

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Malwarebytes indirip tam tarama yapın, taramayı yapmadan önce rootkitleri tara seçeneğinide işaretleyin.

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Kankam normalde bunu Görev Yöneticisi > Başlangıç kısmından yapıyorsun. Bunu denemişsen ve olmamışsa çok garip. Virüs mü bulaştı acaba? Konuyu takipteyim.

En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Bedirhan SAMSA
Instagram
bedirhansamsa
Steam
Bedirhaaan
Twitter
bedirhansamsa
Facebook
bedirhansamsa34
Anlamadım niye format olsun ki?? Virüs fln mı
Virüs gibi duruyor. Hiç bir bilgisayar başlangıcında size teklif yapmaz. Utorrentin açılması başlangıç ayarlarındaki bir şey o düzeltilir. O açılan sayfalarda kapanır ama format atman daha iyi.

Ubayanax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emre Şanlıtürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Virüs gibi duruyor. Hiç bir bilgisayar başlangıcında size teklif yapmaz. Utorrentin açılması başlangıç ayarlarındaki bir şey o düzeltilir. O açılan sayfalarda kapanır ama format atman daha iyi.
Pc yi alalı yaklaşık olarak tam 1 yıl oluyor .Yanş böyle bir şey için de format yapmayı düşünmüyor. Zaten torrent i uzun zamandır kullmıyorum ve de opera iyi hoş ama çok da gerekli değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows powershell'i açıp start-mpwDoscan şu kodu yazıp sonucu paylaşır mısın?
tart-mpwDoscan : Errors were encountered when attempted to run WDO scan on your PC.
At line:1 char:1
+ start-mpwDoscan
+ ~~~~~~~~~~~~~~~
+ CategoryInfo : PermissionDenied: (MSFT_MpWDOScan:ROOT\Microsoft\...\MSFT_MpWDOScan) [Start-MpWDOScan],
CimException
+ FullyQualifiedErrorId : HRESULT 0x80070005,Start-MpWDOScan

En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Bedirhan SAMSA
Instagram
bedirhansamsa
Steam
Bedirhaaan
Twitter
bedirhansamsa
Facebook
bedirhansamsa34
PC yi alalı yaklaşık olarak tam 1 yıl oluyor .Yanş böyle bir şey için de format yapmayı düşünmüyor. Zaten torrent i uzun zamandır kullmıyorum ve de opera iyi hoş ama çok da gerekli değil
Bu Operadan kaynaklı değil. Operayı sil dene başka tarayıcıda açılacak. Varsayılan tarayıcında link açılıyor.

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
PC yi alalı yaklaşık olarak tam 1 yıl oluyor .Yanş böyle bir şey için de format yapmayı düşünmüyor. Zaten torrent i uzun zamandır kullmıyorum ve de opera iyi hoş ama çok da gerekli değil

tart-mpwDoscan : Errors were encountered when attempted to run WDO scan on your PC.
At line:1 char:1
+ start-mpwDoscan
+ ~~~~~~~~~~~~~~~
+ CategoryInfo : PermissionDenied: (MSFT_MpWDOScan:ROOT\Microsoft\...\MSFT_MpWDOScan) [Start-MpWDOScan],
CimException
+ FullyQualifiedErrorId : HRESULT 0x80070005,Start-MpWDOScan
Sistem WDO taraması yaparken hata ile karşılaşıyor. Yani cihaz çevrimdışı tarama yapamıyor. Muhtemelen trojen bir virüs buna engel oluyor. Windows oem key mi crack mi?

Ubayanax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emre Şanlıtürk
Sistem WDO taraması yaparken hata ile karşılaşıyor. Yani cihaz çevrimdışı tarama yapamıyor. Muhtemelen trojen bir virüs buna engel oluyor. Windows oem key mi crack mi?
crack

trojen virüsünü nasıl temizliycem peki Yani suan antivirüs programı kullanmıyom bir ara esed vardı ucretlı versıyonu sonra netı yavasllatıgı ıcın bıraktım 1 tane daha kullandım ama onu suan hatırlamıyom suanda windows defender var ama o da oylesıne duruyor yanı bır ıse yaramadıgının farkındayım

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Muhtemelen kmspico üzerinden yaptın. Crack işleminden sonra crack dosyasını denetim masasından silmen gerekir dostum. Yoksa sistem sen hiç haberin yokken Defender'i devre dışı bırakıp, sen internette gezinirken denk geldiğin trojen virüsleri sistemin içerisine alır. Aynı olayı bu sene yaşadım. Ancak ikinci formattan sonra olayı çözebildim. Tek çare format. UEFI kurulum yaptıktan sonra denetim masasından silmeyi unutma şimdiden crack dosyasını. Kolay gelsin :)

crack

trojen virüsünü nasıl temizliycem peki Yani suan antivirüs programı kullanmıyom bir ara esed vardı ucretlı versıyonu sonra netı yavasllatıgı ıcın bıraktım 1 tane daha kullandım ama onu suan hatırlamıyom suanda windows defender var ama o da oylesıne duruyor yanı bır ıse yaramadıgının farkındayım
Crackli windowslarda defender kendiliğinden devre dışı kalabiliyor. İşlevini yapamamasının sebebi ondan kaynaklanır.

Top Bottom