Neler Yeni

PC bazı oyunlarda kasıyor

Jpester

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Emirhan Soyupek
Yerine ne önerirsin 5600 32 GB ekran kartı ? Ne alayım sence
rx6700xt elindeki 3050 satıp üstüne biraz koyup alabilirsin veya amd ye güvenmiyorum diyorsan 3060 12gb 3060ti da olabilir bütçeye göre seçenek çok

AMD_islemci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Mustafa Said Çerçi
Darboğaz olmadığı için işlemci yenilemen bir şeyi değiştirmez. 5600 alsan da aynı FPS alırsın. Valorant gibi darboğazlı 3-4 oyunda FPS yükselir o kadar.
Ne yapmalıyım sorunu çözmek için format atsam düzelirmi ama ben bu pcyi ilk aldığımda da fortnite ve pubg sıkıntı çıkarmıştı format atmıştım anakart degistirdigim için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Darboğaz olmadığı için işlemci yenilemen bir şeyi değiştirmez. 5600 alsan da aynı FPS alırsın. Valorant gibi darboğazlı 3-4 oyunda FPS yükselir o kadar.
YouTube daki teslerde sıkıntı olmadan oynatıyor sıkıntısız

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,573
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Ne yapmalıyım sorunu çözmek için format atsam düzelirmi ama ben bu pcyi ilk aldığımda da fortnite ve PUBG sıkıntı çıkarmıştı format atmıştım anakart degistirdigim için
Nvidia ayarlarını 3D uygulamanın karar vermesine izin ver yap. Arka planda çalışan gereksiz şeyleri görevi sonlandır yap. Başlangıçta çalıştırılan gereksiz uygulamaları kapat. Oyun içinde MSI afterburner ile kontrolleri yap. Sıcaklıklar ve kullanımlara dikkat et.

AMD_islemci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Mustafa Said Çerçi
Nvidia ayarlarını 3D uygulamanın karar vermesine izin ver yap. Arka planda çalışan gereksiz şeyleri görevi sonlandır yap. Başlangıçta çalıştırılan gereksiz uygulamaları kapat. Oyun içinde MSI afterburner ile kontrolleri yap. Sıcaklıklar ve kullanımlara dikkat et.
Size akşam MSI afterburner dan sıcaklıklarını atıyım bakın sistemde sıkıntı varmı diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,409
Üyeler
162,683
Son üye
qwerty61
Top Bottom