Gif Man 80+ Gold Katılım 25 Ekim 2023 Mesajlar 9,141 3 Ağustos 2024 #14 _keremsenn yazmış: Format attım yine aynısı oluyor bazen bios a atıyor bazen yavaş yükleniyor disk onarılıyor diyor bazen Devamı için tıklayın... Hangi Windows ?
_keremsenn yazmış: Format attım yine aynısı oluyor bazen bios a atıyor bazen yavaş yükleniyor disk onarılıyor diyor bazen Devamı için tıklayın... Hangi Windows ?
ArizonaKertenkelesi 80+ Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 316 3 Ağustos 2024 #15 _keremsenn yazmış: Format attım yine aynısı oluyor bazen bios a atıyor bazen yavaş yükleniyor disk onarılıyor diyor bazen Devamı için tıklayın... Hocam işletim sistemini tekrar yükleyin
_keremsenn yazmış: Format attım yine aynısı oluyor bazen bios a atıyor bazen yavaş yükleniyor disk onarılıyor diyor bazen Devamı için tıklayın... Hocam işletim sistemini tekrar yükleyin
K _keremsenn 80+ Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 18 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Kerem Fikri Şen 3 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 Gif Man yazmış: Hangi Windows ? Devamı için tıklayın... Windows 11 firmayla konuştum ssd yi bize geri gönderin dedi. Eski ssd var Windows 10 kurulu onu takacağım bir de öyle açmayı deneyeceğim
Gif Man yazmış: Hangi Windows ? Devamı için tıklayın... Windows 11 firmayla konuştum ssd yi bize geri gönderin dedi. Eski ssd var Windows 10 kurulu onu takacağım bir de öyle açmayı deneyeceğim