Lewis Hamilton
80+ Bronze
Dur tahmin edeyim radeon kullanıyosun aaaa imzanda radeon var
Aramıza hoşgeldin
Sorun Driver.
Aramıza hoşgeldin
Sorun Driver.
alakası yok lütfen atmayalımDur tahmin edeyim radeon kullanıyosun aaaa imzanda radeon var
Aramıza hoşgeldin
Sorun Driver.
hocam biosu güncelleyeceğim lakin sitede benim anakartın modeli yokHepsini uygula sonuçları paylaş beklemedeyim kral.
Bu değil mi? Bu ise indir bak kesinlikle rehberimi oku öyle yap BİOS güncellemek riskli bir işlem ilk olarak rehberimi oku tam şekilde sonra.alakası yok lütfen atmayalım
kartımın driveri uzun süredir aynı gayet de memnunum ekran kartında bir sorun yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam biosu güncelleyeceğim lakin sitede benim anakartın modeli yok
tamamdır hocam bulamamıştım çok saolBu değil mi? Bu ise indir bak kesinlikle rehberimi oku öyle yap BİOS güncellemek riskli bir işlem ilk olarak rehberimi oku tam şekilde sonra.
SABERTOOTH Z170 S - Destek
www.asus.com
Rehber - BIOS sürümü nasıl güncellenir?
Öncelikle herkese merhabalar. Bu rehberimde sizlere BIOS sürümü nasıl güncellenir onu anlatacağım. Umarım açıklayıcı bir şekilde anlatırım ve bilmeyen arkadaşlar bu rehberimden faydalanabilir. 1. BIOS sürümü ve anakart markası modeli nasıl öğrenilir? Bu işlem bizim yanlış BIOS sürümü...donanimarsivi.com
İşlemleri uygulayıp sonra sonuçları paylaşın bol şans .tamamdır hocam bulamamıştım çok saol
rehberi yan sekmeye aldım okuyorum şuan