Neler Yeni

Pc çalışıyor fakat ekran gelmiyor ve usb portları çalışmıyor. Acil yardım lütfen

umonix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Türkü Umut Canbek
Arkadaşlar düzeltmek için her şeyi denedim , anakart ışıkları yanıyor ve fanlar çalışıyor. Ayrıca ekran kartı da çalışıyor . Fakat hiçbir şekilde monitör ve usb portları çalışmıyor. Ramleri çıkarttım silgiledim ayrıca tek tek denedim olmadı onun haricinde bios pilini çıkartıp bir süre sonra tekrar denedim yine olmadı. Başka kablolarla denedim olmadı . Usb portları çalışmadığı için klavye vs şeyler de çalışmıyor. Ne yapacağımı bilemedim yardım ederseniz çok sevinirim

umonix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Türkü Umut Canbek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncelleme ; ekran kartını çıkarınca anakart üzerinden görüntü alabiliyorum ve usb portları sorunsuz çalışıyor. Fakat ekran kartını taktığımda ekran kartı sorunsuz çalışıyor ama portlar ve görüntü gidiyor

Ker0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kerim Üzer
Güncelleme ; ekran kartını çıkarınca anakart üzerinden görüntü alabiliyorum ve usb portları sorunsuz çalışıyor. Fakat ekran kartını taktığımda ekran kartı sorunsuz çalışıyor ama portlar ve görüntü gidiyor
Ben de de aynı sorun var ekran kartini cikarsam dahi görüntü alamadım cozduysen yazar mısın

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
İsmail Enes
Ekran Kartın AMD marka bir ekran kartı mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,570
Üyeler
159,175
Son üye
emre973728
Top Bottom