70 dereceyi hangi oyunda ve hangi ayarlarda alıyor yada masaüsttemi alıyor ?Ekran karti ve islemci 70 dereceleri aliyor ne yapmaliyim
Kasa:GamePower warcry compact
Ekran karti:Rx 6600 xt
İşlemci:amd ryzen 5 5500
knk bunu söyledik zaten kasan için çok normalEkran karti ve islemci 70 dereceleri aliyor ne yapmaliyim
yani oyun oynarken bilgisayar yük altındayken 70 derece kötü değil hatta iyi bile sayılır parçaların derecesi 80 üstüne çıkarsa o zaman çok ısınıyor demektirEkran karti ve islemci 70 dereceleri aliyor ne yapmaliyim
Mc,fifa,valo70 dereceyi hangi oyunda ve hangi ayarlarda alıyor yada masaüsttemi alıyor ?
Biliyorum ama parcalar zarar gormez di mi?knk bunu söyledik zaten kasan için çok normal
Sıcaklık gayet normal ve yüksek değil. Neden PC zarar görsün?Biliyorum ama parcalar zarar gormez di mi?
Nasil yapcagimi bilmiyorum uygualamaya girdimdehangi kullanım düzeyinde kaç derecelerde çalıştığını paylaşabilirsen çok daha iyi yardımcı olabiliriz aida64 ile 10 dakika cpu testi alıp sonuçları paylaşırsan olağandışı bir durum varsa yardımcı olmaya çalışalım
bilgisayar başı boşken 70 derece olmuyorsa endişelenecek bir şey yok demektir kafana takmaNasil yapcagimi bilmiyorum uygualamaya girdimde