Neler Yeni

Pc cok isiniyor ne yapmaliyim acil

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
Nasil yapcagimi bilmiyorum uygualamaya girdimde :)
AİDA64 Extreme programını indirdiken sonra yukarıdaki araçlar sekmesine tıklıyoruz ardından sistem kararlılık testi diyoruz çıkan ekrandan stress cpu ve stress fpuyu tikliyoruz ve sol alttan start diyoruz.

5 dakika sonra stop demeden ss alıp burada paylaşırsanız bir fikir sahibi olup yardım edelim

Ewig61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ewig61
AİDA64 Extreme programını indirdiken sonra yukarıdaki araçlar sekmesine tıklıyoruz ardından sistem kararlılık testi diyoruz çıkan ekrandan stress cpu ve stress fpuyu tikliyoruz ve sol alttan start diyoruz.

5 dakika sonra stop demeden ss alıp burada paylaşırsanız bir fikir sahibi olup yardım edelim
Bu sirada oyun mu oyniyim

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Ekran karti ve islemci 70 dereceleri aliyor ne yapmaliyim
Kasa:GamePower warcry compact
Ekran karti:Rx 6600 xt
İşlemci:amd ryzen 5 5500
kardeş nfs de 95 derece alıyom ben gayet normal kasa zaten mesh değil

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
Bu sirada oyun mu oyniyim
hayır sadece çalıştırın bu test işlemciyi %100 kullanıma sokacaktır 5 dakika sonra %100 kullanımda ne kadar ısındığına bakacağız

Ewig61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ewig61

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    141.5 KB · Hit: 17
Son düzenleme:

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
Mesaj otomatik birleştirildi:
94 derecelere kadar çıkıyor kasanızın iyi hava almaması, fan sayısının yetersizliği ile alakalı bir durum olabilir çözüm seçenekleri ise
kasanın camını söküp kullanarak bir nebze de olsa hava akışını iyi hale getirmek
işlemcinin kendi fanı haricinde bir sıvı soğutucu ya da kule tipi soğutucu kullanmak
UV işlemi yapıp voltaj düşürerek işlemciyi soğutmak
olabilir burada ise önerim yeni bir işlemci soğutucusu fakat herhangi bir bütçe yoksa UV ile işlemcinizi 10 derece kadar rahatlatabileceğimizi düşünüyorum

Ewig61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ewig61
94 derecelere kadar çıkıyor kasanızın iyi hava almaması, fan sayısının yetersizliği ile alakalı bir durum olabilir çözüm seçenekleri ise
kasanın camını söküp kullanarak bir nebze de olsa hava akışını iyi hale getirmek
işlemcinin kendi fanı haricinde bir sıvı soğutucu ya da kule tipi soğutucu kullanmak
UV işlemi yapıp voltaj düşürerek işlemciyi soğutmak
olabilir burada ise önerim yeni bir işlemci soğutucusu fakat herhangi bir bütçe yoksa UV ile işlemcinizi 10 derece kadar rahatlatabileceğimizi düşünüyorum
Uv ne ki

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
elinizdeki işlemci hakkında bir fikrim yok yanlış yönlendirmek istemiyorum sizin işlemciniz hakkında bilgisi olan birini konuya etiketlerlerse yardımcı olsun uv konusunda

Ewig61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ewig61
elinizdeki işlemci hakkında bir fikrim yok yanlış yönlendirmek istemiyorum sizin işlemciniz hakkında bilgisi olan birini konuya etiketlerlerse yardımcı olsun uv konusunda
Ilk testi atamadim yanlislikla aid uygulamasini kapattim ilk tesste 94 yerine 85 gosteriyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,484
Üyeler
164,680
Son üye
geceyol31
Top Bottom