Dostum usb yi pc ye tak 8 gb dan yüksek olsun google amcaya win 10 veya win 11 iso yaz microsoftun sitesinden home versiyonu usb ye yazdır.var
Mesaj otomatik birleştirildi:
eevet
400tl ye format mı okunmuş windows mu atıyorlar napıyorlarTek çare format kendiniz yapamazsaniz bilgisayarciya götürüp 400 TL'ye temiz format attırırn
Hocam ben bilgisayarcida çalışiyorum bizde ki fiyat maalesef Windows kurulumu 300 TL bu arada400tl ye format mı okunmuş windows mu atıyorlar napıyorlar
Attığınız format kazık o zaman.Hocam ben bilgisayarcida çalışiyorum bizde ki fiyat maalesef Windows kurulumu 300 TL bu arada
merak ettim yaptıran varmı hiçHocam ben bilgisayarcida çalışiyorum bizde ki fiyat maalesef Windows kurulumu 300 TL bu arada
Çok hocammerak ettim yaptıran varmı hiç
bilgisayar dükkanımı açsam ağzım sulandıÇok hocam
Yanlış anlamayın ama çok kazık fiyat insanlar nasıl veriyor o parayı.Çok hocam
Gayette veriyorlar bende bilmiyorumYanlış anlamayın ama çok kazık fiyat insanlar nasıl veriyor o parayı.
Sıfırdan Windows Kurma Zamanışu arlar cok fazla drop yiyiroum valorantı 100 fps üstü oynayamıyorum esc basıyorum 5 6 saniye drop yiyorum ne yapmalıyım
rtx3050
ryzen5500
16 gb ram
sonra KMSpicoTek çare format kendiniz yapamazsaniz bilgisayarciya götürüp 400 TL'ye temiz format attırırn
windows 10 64 bit kurunvar
Mesaj otomatik birleştirildi:
eevet