Neler Yeni

pc çok yavaşladı ve internet olmasına rağmen çoğu yerde internet hatası alıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Real Junior
pc çok yavaşladı ve internet olmasına rağmen çoğu yerde internet yok hatası alıyorum (steam dahil)
1651856620977.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar

mesut3467

80+ Bronze
Ağ sıfırlamayı denedin mi? Yavaşlama için ise arka planda çalışan uygulamaların başlamasını engelleyebilirsin.

mesut3467

80+ Bronze
çalıştır > temp > tüm dosyaları sil
çalıştır > %temp% > tüm dosyaları sil
çalıştır > prefetch > tü dosyaları sil

scorpionn38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
ferhat küçük
hocam böyle şeylerde en garanti temiz çözüm format atmak. benim nacizane tavsiyem olarakta eset vs gibi programlar kullanma sisteme bindirdiği yükün yüzde 1 i kadar bile faydası yok. çok fazla yabancı flash bellek filan takmıyor ve virüs bulaşacak sitelere girmiyorsanız defender fazlası ile yetecektir. illa kullanacağım diyorsanız kaspersky kullanmanız daha iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Real Junior
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam böyle şeylerde en garanti temiz çözüm format atmak. benim nacizane tavsiyem olarakta eset vs gibi programlar kullanma sisteme bindirdiği yükün yüzde 1 i kadar bile faydası yok. çok fazla yabancı flash bellek filan takmıyor ve virüs bulaşacak sitelere girmiyorsanız defender fazlası ile yetecektir. illa kullanacağım diyorsanız kaspersky kullanmanız daha iyi.
aga format atmakmı.... daha yeni rdr 2 indirmiştim :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

1651857925979.png

Son düzenleme:

scorpionn38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
ferhat küçük
aga format atmakmı.... daha yeni rdr 2 indirmiştim :/
malesef, c,d şeklinde iki bölüm varsa diğerine aktar silmeden öyle kurtar. biraz ufak tefek hızlandırabilirsin ama genelde ya virüs hala duruyor yada silinse bile biryerlerde hasar bırakmış oluyor ondan pc yavaşlıyor. elinde sonunda iş formata gidiyor.

sen bi eseti kapat, kaspersky nin internetten virüs tarama programı var onu çalıştır. birde windows check programları oluyor onlarla dosyalarda sıkıntı var mı tarama yap. geçiçi olarak çözüm olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,861
Üyeler
164,925
Son üye
tahomy123
Top Bottom