Pc Crack oyun yuklemek

Madyum

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
346
Crack rdr2 yüklemek istiyorum linki var ama atmak sakıncalı olur diye atmıyorum. Virüs girerse format atarsam virüs gider mi ?

knk virüs giebilirde girmeyebilirde bilen birine danış. bin bilsende bir bilene danış

oyunla beraber hepsi gider.

Crack rdr2 yüklemek istiyorum linki var ama atmak sakıncalı olur diye atmıyorum. Virüs girerse format atarsam virüs gider mi ?
Hocam bazı instagram sayfaları falan hesap olarak satıyor 15 lira civarına kimseye dokunmayacak bir miktar için riske girmeye gerek yok bence.

Orjinaline paranız yetmiyorsa birkaç sayfa araştırıp popüler ve güvenli olandan hesap olarak alabilirsin.

Korsan oyun oynamak istiyorsun ve virüs girmesinden mi korkuyorsun? Adam emek verip kırdığı hatta dağıtmak için cihazını ve internetini sunduğu oyundan fayda sağlamasın mı yani? Temiz crack diye bir şey yok. İllegal bir şeyden legal faydalanmak istemek nasıl bir şey anlayamadım. Elini vicdanına koy ve ailen dışında birisinden en son ne zaman karşılıksız yarar gördün bir düşün. Antivürüs programları her virüse karşı çare değil. Kullansan bile zaten büyük ihtimalle korsan oyunu çalıştıramayacaksın.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,112
Üyeler
190,861
Son üye
furkankaankarahasanoglu
Geri