222gbO aygıtın toplam kapasitesi ne?
30 gb felan kalınca sorun oluyor dıye bılıyorum zaten maksımum 1 ay kalcak hdd alcamSsd doluluk oranına göre yavaşlama yapar
O halde sorun olmaz222gb
Mesaj otomatik birleştirildi:
30 gb felan kalınca sorun oluyor dıye bılıyorum zaten maksımum 1 ay kalcak hdd alcam
ssd den kaynaklı pc nın patlayacagını sanmıyorum ama pc de tuhaf bişi oldu gta yuklerken fln 47 gb yerım kalcak durumdayken 58 e cıktı temızlemeyle felanda onu 60 yaparım hocamBilgisayar patlar hocam 50 gb nin altina düşerse :/
benim ssd 500gb arada 5 gb falan boş yer kalıyor sıkıntı olmuyor154 gb yerim var gta 5 indiriyorum 107 gb yakında hdd alcam maksımum 1 aya 47 gb yer kalsa sorun olurmu drop fln yermiyim?
Gizli bilgi beyler yaymayınBilgisayar patlar hocam 50 gb nin altina düşerse :/
Depolama kırmızı gösterinceye kadar indirme yapabilirsin. Daha sağlıklı olur.154 gb yerim var gta 5 indiriyorum 107 gb yakında hdd alcam maksımum 1 aya 47 gb yer kalsa sorun olurmu drop fln yermiyim?
Yeter de artar.154 gb yerim var gta 5 indiriyorum 107 gb yakında hdd alcam maksımum 1 aya 47 gb yer kalsa sorun olurmu drop fln yermiyim?
Aynen bende öyle yapıyorum en iyisiDepolama kırmızı gösterinceye kadar indirme yapabilirsin. Daha sağlıklı olur.