pc de güç planını değiştiremiyorum

Reaksiyon skoru
13
güç planı dengede pc tam performansını vermiyor
değiştirmek istediğimde hiçbir seçenek yok youtube den izleyip cmd den eklemeye çalıştığımda da eklenmiyor nasıl değiştirebilirim

değiştirmek istediğimde hiçbir seçenek yok youtube den izleyip cmd den eklemeye çalıştığımda da eklenmiyor nasıl değiştirebilirim
Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Güç Seçeneklerinin sol altında Windows Mobility Center olacak. Oraya tıklayıp Yüksek Performans olarak ayarla. Harici ekran kartın mı aktif olmuyor?

Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Güç Seçeneklerinin sol altında Windows Mobility Center olacak. Oraya tıklayıp Yüksek Performans olarak ayarla. Harici ekran kartın mı aktif olmuyor?
reis harici aktif ama güç planı dengelide windowsta işlemciyi tam performans kullanamıyorum
lenovo vantageden performans moduna aldım ama işlemci kullanmıyor
dediğin yerdede dengeli var başka seçenek yok ekleyemiyorumda

Son düzenleme:
laptoplarda olmuyo genelde pil simgesinin üstüne sağ tıkla güç ve uyku ayarlarına tıkla orada güç modu olcak en iyi performansa getir tabi fişe takılı olması lazım laptobun

laptoplarda olmuyo genelde pil simgesinin üstüne sağ tıkla güç ve uyku ayarlarına tıkla orada güç modu olcak en iyi performansa getir tabi fişe takılı olması lazım laptobun
onu yaptım reis abimin laptopta güç planı eklendi benimkinde eklenmiyo ikiside lenovo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,784
Üyeler
174,241
Son üye
Sercan3579
Geri