Otobuscu06
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 623
Ne anlamda dediniz hocam anlamadım?sanalastırma ve ayarları acman lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kaldırır masını bırak oyunda kasmadan oyna ona dua et
Ne anlamda dediniz hocam anlamadım?sanalastırma ve ayarları acman lazım
kaldırır masını bırak oyunda kasmadan oyna ona dua et
emülator fps alman için ram tamam bios bir iki ayar var video izle ondan en 3 4 yıldır emülatör oynuyorumNe anlamda dediniz hocam anlamadım?
Tamam hocam çok teşekkür ederim yani kasmadan oynamaya yeterli galiba sistemimemülator fps alman için ram tamam bios bir iki ayar var video izle ondan en 3 4 yıldır emülatör oynuyorum
sistem 7600 ekran kartı işlemci ryzen 5 3400 g ram 16 x2x8 3000 mhz 1 tb m2 6 tb hdd var bende kasma oluyor güncelleme den kaynaklı fps düşüyor en iyi pc olsa kasma oluyor azatgümüş yaz youtube izle
yeter li şimdiden iyi oyunlar dilerim pusuculara dikkat et ıd 575556061Tamam hocam çok teşekkür ederim yani kasmadan oynamaya yeterli galiba sistemim
gameloop en iyisidirpc de pubg mobil oynamak istiyorum hangi uygulamayı kullanayım yayıncılar hangi uygulamayı kullanıyor öneriniz varmı güvenli virüssüz uygulama
hocam senin dediğin tablet modu ve hassasiyetleri yapılışları felan söylermisinGameloop 32 bit kur sonra sezerin videosundaki adımları yapıp akıcı 120 fps oynarsın 90 ile arasında manyak fark var sanki 60 tan 120 ye geçer gibi
90 fps bana yeter diyorsan bunları uygula ban fln yok o tür sorunlar save dosyası atarsan oluşuyor
PUBGM gameloop kasma sorunu çözümü ultra hd+90fps
sisteminiz bu civar olmalı daha altı kasmadan oynayamazsınız : r5 1600af/ i5 9400f gtx 1650s/rx 580 4/8gb oyun ssd olmak zorunda zaten öncelikle Gameloop 32 bit i indiriyoruz. https://www.gameloop.com/tr emülatörü ssd ye kurduktan sonra play storeyi kuruyoruz , kurduktan sonra hesabımızı...forum.donanimarsivi.com
Hocam çözünürlük Gameloop ayarlarından 1440x 1080 yap sonra ekran kartı sürücüsünden özel çöz. Oluşturqcaksın onu hazırlamayı unutmuşum pazartesi yada Salı gününe yaparımhocam senin dediğin tablet modu ve hassasiyetleri yapılışları felan söylermisin
1280x1024 de var hala oynuyosan dene 1440 ı denemedim ama 1280x1024 baya iyiHocam çözünürlük Gameloop ayarlarından 1440x 1080 yap sonra ekran kartı sürücüsünden özel çöz. Oluşturqcaksın onu hazırlamayı unutmuşum pazartesi yada Salı gününe yaparım
Ben ona alıştım hocam zaten onu denedim 1280x1080 /1280x1024 ü de beni en iyi bu oldu bide PC me ekimin başında anca kullanabileceğim inşallah eski aimim bozulmaz1280x1024 de var hala oynuyosan dene 1440 ı denemedim ama 1280x1024 baya iyi
aim asisti kapa daha iyi olur eskisi gibi değil aim asisti çok bozmuşlar 1 vs 4 kalsan direk ölüyonBen ona alıştım hocam zaten onu denedim 1280x1080 /1280x1024 ü de beni en iyi bu oldu bide PC me ekimin başında anca kullanabileceğim inşallah eski aimim bozulmaz