Gameloop 32 bit kur sonra sezerin videosundaki adımları yapıp akıcı 120 fps oynarsın 90 ile arasında manyak fark var sanki 60 tan 120 ye geçer gibipc de pubg mobil oynamak istiyorum hangi uygulamayı kullanayım yayıncılar hangi uygulamayı kullanıyor öneriniz varmı güvenli virüssüz uygulama
sezerin videsu şumuGameloop 32 bit kur sonra sezerin videosundaki adımları yapıp akıcı 120 fps oynarsın 90 ile arasında manyak fark var sanki 60 tan 120 ye geçer gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
90 fps bana yeter diyorsan bunları uygula ban fln yok o tür sorunlar save dosyası atarsan oluşuyor
PUBGM gameloop kasma sorunu çözümü ultra hd+90fps
sisteminiz bu civar olmalı daha altı kasmadan oynayamazsınız : r5 1600af/ i5 9400f gtx 1650s/rx 580 4/8gb oyun ssd olmak zorunda zaten öncelikle Gameloop 32 bit i indiriyoruz. https://www.gameloop.com/tr emülatörü ssd ye kurduktan sonra play storeyi kuruyoruz , kurduktan sonra hesabımızı...forum.donanimarsivi.com
emolatör gameloop sistem ram işlemci iyi olması lazım yoksa drop yersin kasma cok olur gerci sistem iyi olsa kasıyorpc de pubg mobil oynamak istiyorum hangi uygulamayı kullanayım yayıncılar hangi uygulamayı kullanıyor öneriniz varmı güvenli virüssüz uygulama
Samsung fln yazıyordu ebeveyn denetimi yüzünden göremiyoru.sezerin videsu şumu
gameloop en iyisipc de pubg mobil oynamak istiyorum hangi uygulamayı kullanayım yayıncılar hangi uygulamayı kullanıyor öneriniz varmı güvenli virüssüz uygulama
tamam teşekkür ederim aynı videoSamsung fln yazıyordu ebeveyn denetimi yüzünden göremiyoru.
16 gb ram rx6600 r5 5600 1 tb m2 ssd hızını hatırlamıyorum ama daha fazla para verip hızlısını almıştımemolatör gameloop sistem ram işlemci iyi olması lazım yoksa drop yersin kasma cok olur gerci sistem iyi olsa kasıyor![]()
Tamam hocam o video ancak gameloopu neden 32 bit indirin dediniz onu anlamadım?Samsung fln yazıyordu ebeveyn denetimi yüzünden göremiyoru.
R5 4500 RTX 2060 16 ram sizce 120 fps kaldırır mı hocam?emolatör gameloop sistem ram işlemci iyi olması lazım yoksa drop yersin kasma cok olur gerci sistem iyi olsa kasıyor![]()
Kaldırır 32 bit daha az kasıyor drop giriyorTamam hocam o video ancak gameloopu neden 32 bit indirin dediniz onu anlamadım?
R5 4500 RTX 2060 16 ram sizce 120 fps kaldırır mı hocam?
DOSTUM sezerin videosundaki herşeyi yaptım android emulator en kısayoluna basınca game loop açılması gerekiyordu bende açılırken game loop başlatılamadı dedi kapattımKaldırır 32 bit daha az kasıyor drop giriyor
sanalastırma ve ayarları acman lazımtamam teşekkür ederim aynı video
16 gb ram rx6600 r5 5600 1 tb m2 ssd hızını hatırlamıyorum ama daha fazla para verip hızlısını almıştım
kaldırır masını bırak oyunda kasmadan oyna ona dua etTamam hocam o video ancak gameloopu neden 32 bit indirin dediniz onu anlamadım?
R5 4500 RTX 2060 16 ram sizce 120 fps kaldırır mı hocam?