Neler Yeni

Pc de virüs olup olmadığını nasıl anlayabilirim

Furkii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Başar
Malwerbytesla taradım hiçbirşey çıkmadı. Arkadaşlarımın virüslü dediği klasörü silip tekrar taradım yine bir şey çıkmadı silmeden önce bir tek o dosyayı taratma işlemini de yaptım yine bir şey çıkmadı hâlâ bir şey olması mümkün mü?

rapseyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
rapsey
bence hala bir şey olmasının imkanı yok ama köşelerde bir yerde kalmış olabilir çok gelişti bu virüs işleri bildiğim kadarıyla pcnde önemli şeylerin yoksa varsa bile usbye atıp format atarsan kafan rahatlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

ha dersen format atamam falan atmana gerek yok o kadar işlemde gözükmüyorsa yoktur yani

Furkii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Başar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence hala bir şey olmasının imkanı yok ama köşelerde bir yerde kalmış olabilir çok gelişti bu virüs işleri bildiğim kadarıyla pcnde önemli şeylerin yoksa varsa bile usbye atıp format atarsan kafan rahatlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

ha dersen format atamam falan atmana gerek yok o kadar işlemde gözükmüyorsa yoktur yani
bende yoktur diye düşündüm ama arkadaşlarım o kadar panik oldular ki beni de paniklettiler o yüzden geldim foruma sordum format atmadan önce neler yapabilirim diye en kötü formatlayacağım

rapseyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
rapsey
yani şöyle söyleyim pcn yeni değilse bayadır varsa ve oyun oynuyorsan formatla performans açısından da iyi olur ve ayrıca kafan rahatlar

Furkii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Başar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani şöyle söyleyim pcn yeni değilse bayadır varsa ve oyun oynuyorsan formatla performans açısından da iyi olur ve ayrıca kafan rahatlar
Teşekkürler yardım için formatlayacağım şimdi

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kaspersky tarat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,687
Üyeler