Bu nasıl olur ki ?Amazonda maalesef bulunabileceğini sanmıyorum ama banggoodda güvenilirdir.
Bu nasıl olur ki ?Amazonda maalesef bulunabileceğini sanmıyorum ama banggoodda güvenilirdir.
Biraz daha ucuz duruyor birde daha pahalı
Hep bunu koyabileceğim güzel görünümlü kasaya sahip olmak istemişimdir ama olcak iş değil 1k çok para be (bu ürün için benim gözümde)CPU GPU RAM HDD Bilgisayar İzleme USB Bağlantılı 3.5 İnç Siyah IPS Type-C İkincil Ekran Ücretsiz AIDA64 Mini Monitör ile
Yalnızca US$29.51, en iyi CPU GPU RAM HDD Bilgisayar İzleme USB Bağlantılı 3.5 İnç Siyah IPS Type-C İkincil Ekran Ücretsiz AIDA64 Mini Monitör ile online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.tr.banggood.com
Çok güzel ve tatlı bir ürün yorumlarda anime teması vs yapanlar olmuş başka bir hava katacaktır güzel sistemlere.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
dogru çok paraHep bunu koyabileceğim güzel görünümlü kasaya sahip olmak istemişimdir ama olcak iş değil 1k çok para be (bu ürün için benim gözümde)
CPU GPU RAM HDD Bilgisayar İzleme USB Bağlantılı 3.5 İnç Siyah IPS Type-C İkincil Ekran Ücretsiz AIDA64 Mini Monitör ile
Yalnızca US$29.51, en iyi CPU GPU RAM HDD Bilgisayar İzleme USB Bağlantılı 3.5 İnç Siyah IPS Type-C İkincil Ekran Ücretsiz AIDA64 Mini Monitör ile online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.tr.banggood.com
Çok güzel ve tatlı bir ürün yorumlarda anime teması vs yapanlar olmuş başka bir hava katacaktır güzel sistemlere.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Abey ödeme kısmında aşağıda tarife ve nakliye sigortasını çıkart fiyattan
Özür dilerimAlmamalıyım, lütfen paylaşmayın böyle şeyler.
abey alıyorken 1klık paketi alAlıntıyı görüntüle
heh şimdi oldu
Ya sen alsana ben sana atayımÖzür dilerim
Mesaj otomatik birleştirildi:
abey alıyorken 1klık paketi al
Alamadın mıYa sen alsana ben sana atayım
Ama indirim verdiydi bu bikaç saatlik onu kaybederiz bakAlamadın mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Geleyim yarın beraber alalım