Neler Yeni

PC Ekran Gelmeme Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mert Eren Çatalkaya
Merhaba en son dün gece bilgisayarımı kapattım ve bugün uyandığımda bilgisayar açılıyor ekran gelmiyordu ekran kartını soküp temizledim ram i tak çıkar yaptım ama sorun halen devam ediyor anakartım msı b450m pro vhd max nisan 2020 de aldım bios pili bitmiş olabilir mi internette bundan kaynaklıdır diyordu birde ekran kartini temizlerken fark ettim bir soketin ucu yok bundan kaynaklï olabilir mi

Ekler

• IMG_20211230_213014.jpg
    IMG_20211230_213014.jpg
    157.4 KB · Hit: 45

GADDAR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Doğukan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Overclock , 2. el sistem toplama , oyun , sağlık
Merhaba en son dün gece bilgisayarımı kapattım ve bugün uyandığımda bilgisayar açılıyor ekran gelmiyordu ekran kartını soküp temizledim ram i tak çıkar yaptım ama sorun halen devam ediyor anakartım msı b450m pro vhd max nisan 2020 de aldım bios pili bitmiş olabilir mi internette bundan kaynaklıdır diyordu birde ekran kartini temizlerken fark ettim bir soketin ucu yok bundan kaynaklï olabilir mi
yok ekran kartıyla alakalı değil , bios pili bitse bile sistemin açılır sadece tarih ve bios sıfırlanır sorun başka bir şeyden kaynaklı olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

sistem bileşenlerinizi markalarıyla yazabilir misiniz bana güç kaynağı ile alakalı gibi geldi sanki

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mert Eren Çatalkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok ekran kartıyla alakalı değil , bios pili bitse bile sistemin açılır sadece tarih ve bios sıfırlanır sorun başka bir şeyden kaynaklı olabilir

sistem bileşenlerinizi markalarıyla yazabilir misiniz bana güç kaynağı ile alakalı gibi geldi sanki
PowerBoost P3305B(güç kaynaklı kasa)
Adata su630
Xpg D30 8GB Ram
Msı b450M Pro Vhd Max
Msı RX570 armor

GADDAR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Doğukan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Overclock , 2. el sistem toplama , oyun , sağlık
PowerBoost P3305B(güç kaynaklı kasa)
Adata su630
Xpg D30 8GB Ram
Msı b450M Pro Vhd Max
Msı RX570 armor
güç kaynağı powerboost arızalanmış olabilir , parça değiştirmeden buradan bir şey söylemek doğru olmaz bilgisayarcıya gidip kontrol ettirin daha sonra isterseniz kendiniz parça alır takarsınız

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,959
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Başka bir kablo ile monitörü bağlamayı dene bakalım. Belki kablo kaynaklıdır.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
821
İsim
YILDIRIM
Bende aynı sorunu 2 kere yaşadım son yaşadığımdan beri 18 gün geçti bios güncelledim görüntü alabildiğimde ve s.a.m özelliğini açmadım bidaha yaşamadım. Sorun yaşadığımda güçten çekip açma kapa tuşuna uzun süre bastım ve ramleri biraz kurcaladım görüntü geldi aradan bi 15 gün geçtikten sonra s.a.m özelliğini tekrar açıcam eğer sorun yaşarsam muhtemelen nedeni o olur umarım bidaha yaşamam

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mert Eren Çatalkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
güç kaynağı powerboost arızalanmış olabilir , parça değiştirmeden buradan bir şey söylemek doğru olmaz bilgisayarcıya gidip kontrol ettirin daha sonra isterseniz kendiniz parça alır takarsınız
Bilgisayarcı anakarttandır dedi ekran kartını ve ram i test etmiş bir sorun çıkmamış yarın itopya ya götürüp garantiye vercem anakart ı ve bir adet te gigabyt b450m s2h alcam anakartım tamir görene kadar kullanmak için

TRecoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Aytaç Şükrü YALÇIN
Bilgisayarcı anakarttandır dedi ekran kartını ve ram i test etmiş bir sorun çıkmamış yarın itopya ya götürüp garantiye vercem anakart ı ve bir adet te gigabyt b450m s2h alcam anakartım tamir görene kadar kullanmak için
B450 s2h ı internetten al geri iade edeceksen mağazadan geri iadede sorun yaşayabilirsin. itopyaya götürüp dediğin için itopya mağazasından alacağını sandığım için bu şekilde düşündüm. mağazadan alırken uzaktan satış sözleşmesi geçerli olmadığı için görüp aldığın için koşulsuz şartsız 14 gün kuralı uygulanmayabilir emin değilim bunu bir araştırıp öğren.

B450 s2h ı internetten al geri iade edeceksen mağazadan geri iadede sorun yaşayabilirsin. itopyaya götürüp dediğin için itopya mağazasından alacağını sandığım için bu şekilde düşündüm. mağazadan alırken uzaktan satış sözleşmesi geçerli olmadığı için görüp aldığın için koşulsuz şartsız 14 gün kuralı uygulanmayabilir emin değilim bunu bir araştırıp öğren.
bende aynı sorunları yaşadığım için sadece daha fazla başına dert alma diye aklıma geleni paylaşmak istedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,193
Üyeler
169,545
Son üye
s2bilge
Top Bottom