Neler Yeni

Yardım PC, ekran kartımı değiştirince oyunların bazılarını kaldıramaz oldu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Şencan
Olay şu; daha önce rahatlıkla belli başlı oyunları oynatan bilgisayarım şu an bazılarını oynatmıyor. Tabi arada şöyle bir olay yaşandı; benim PC bir süre sürekli kısa devre yapıyordu, sorunu ekran kartına bağlayıp değiştirmiştim daha düşük ve eski bir ekran kartıyla tabi bu ekran kartı AC Rogue ve AC IV oynatmıyordu, minimum ayarlarla Mafia II'i anca zorluyordu, ancak sorunun güç kaynağı olduğunu anlayıp hallettik. Sonra kendi ekran kartımı takınca bu sefer AC IV rahat rahat oynayabiliyorum ama Rogue, aynı geçici olarak taktığım ekran kartındaki gibi daha oyunun giriş ekranında inanılmaz kasıyo. Aynı durum Watch Dogs için de geçerli. Taktığım geçici ekran kartına dair her şeyi sildim, kendi sürücülerim güncel ,oyunu silip tekrar bile yükledim ama yok olmuyo. Dikkatimi çeken bir detay da şu Watch Dogs ve AC Rogue'un ortak noktası ikisinin de ayarlarına zar zor girip baktığımda çözünürlük kısmında "undefined" yazıyor, tabi belgelerden vesaire düşürüp denedim yine olmadı ama garip bi ayrıntı.

Kendi ekran kartım AMD Radeon HD 6670, geçici olan da Nvidianın 1 yada 2 gb lık ekran kartlarından biriydi hatırlamıyorum
4 GB RAM
İşlemci: AMD FX(tm)-4100 Quad-Core Processor 3.6 ghz
DirectX 11

Türk DRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏Türk DRK
İlgilendiği Kategoriler
Undertale,evcil hayvanlar, film, dizi, oyun