PC ekran kıtlenıyo reset atmadan düzelmiyo

Reaksiyon skoru
40
Merhaba arkadaşalr bilgisayarım bazı oyunlarda kasıyo takılıyo nedeni anlayamadım bi çözumunude bulamadım
gta oynuyorum birden ekran kalıyo reset atmadan düzelmiyo aynı şekilde forzo horizon 4 te ve csgoda oluyo driverları güncelledım anakartın bios uptudatesini yaptım ekran kartı drıvler güncel
sistem
İşlemci: Amd Ryzen 2700x
Anakart ; Asus Prime B350MA
Ram Gskill 3200Mhz CL16
PSU Rampage 750 w
Ekran Kartı; Saphire Rx 580 Special Edication
Ssd Samsung Evo 860 240gb
Harddisk Wisten Dİgital 1TB
oyunların hepsi hardiske kurulu

Bu problem bende de oluyor ama benimki takılmadan ziyade bazen durup dururken takılıp kalıyor sonra monitör de no-signal yazıyor reset atıyorum öyle düzeliyor. Kasa çalışmaya devam ediyor ama görüntü gidiyor ve no-signal yazıyor. Problemin ne olduğunu anlamış değilim.

Merhaba arkadaşalr bilgisayarım bazı oyunlarda kasıyo takılıyo nedeni anlayamadım bi çözumunude bulamadım
gta oynuyorum birden ekran kalıyo reset atmadan düzelmiyo aynı şekilde forzo horizon 4 te ve csgoda oluyo driverları güncelledım anakartın bios uptudatesini yaptım ekran kartı drıvler güncel
sistem
İşlemci: Amd Ryzen 2700x
Anakart ; Asus Prime B350MA
Ram Gskill 3200Mhz CL16
PSU Rampage 750 w
Ekran Kartı; Saphire Rx 580 Special Edication
Ssd Samsung Evo 860 240gb
Harddisk Wisten Dİgital 1TB
oyunların hepsi hardiske kurulu
Psu ile ilgili olabilir çok kalitesiz.

Bu problem bende de oluyor ama benimki takılmadan ziyade bazen durup dururken takılıp kalıyor sonra monitör de no-signal yazıyor reset atıyorum öyle düzeliyor. Kasa çalışmaya devam ediyor ama görüntü gidiyor ve no-signal yazıyor. Problemin ne olduğunu anlamış değilim.
bazen banda oluyo bi siteye giriyorum gidip geliyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,647
Üyeler
184,196
Son üye
ardacr57
Geri