Neler Yeni

Pc eskisine göre çok daha çabuk ısınıyor

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Yok ya sıcaklıklar da normal masaüstünde rahat bi 30-40 dk takıldım oyuna girdim kapandı
pc nin res atmasının sebebi fazla sıcak olduğundan pc kendini kapatıyor çözmek için klima açın kasanızın yan panelini sökün fazladan soğutucu alın ve işlemcinin termal macununu yenileyin

Beratesk1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Berat eskimez
işlemci ısındı ondan sonramı gitti? oyunda iken.
Hocam ona bidaha bakıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

PC nin res atmasının sebebi fazla sıcak olduğundan PC kendini kapatıyor çözmek için klima açın kasanızın yan panelini sökün fazladan soğutucu alın ve işlemcinin termal macununu yenileyin
Termal macuna bakmadım hiç ama yan tarafını açınca pc soğuyo yani elle hissediliyo rahat
Bazıları güç kaynağından diyo ama pc yeni daha ne olabilir ki bilemedim

2340922

80+
Termal macun yenileyin.

Ya hava akışı kasadan kasaya değişir, elimde bir full tower cooler master kasa var.
İçeriye hava alan 2 tane 14cm fan. 1 tane 14 cmlik egzos fan 1 tane de 18 cm fan var dışarıya veren. Hiç ısınma problemi olmuyor haliyle.
Bir diğer kasa ise NZXT s340, iceriye hava alan fanı yok, 2 adet 14cm lik fanı var sadece. Uzun süre oyun oynandığında sıcaklığını elle hissedebiliyorum (kasanın üst kısmı) Youtube'dan izlediğime göre s340'a intake fan takılması 2 derece değişiklik yapıyor. Velki 2 adet be quiet fan alıp takarım.
Stok amd soğutucu ve rx5700xt var s340'ın içinde.

Son düzenleme:

Beratesk1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Berat eskimez
Termal macun yenileyin.

Ya hava akışı kasadan kasaya değişir, elimde bir full tower cooler master kasa var.
İçeriye hava alan 2 tane 14cm fan. 1 tane 14 cmlik egzos fan 1 tane de 18 cm fan var dışarıya veren. Hiç ısınma problemi olmuyor haliyle.
Bir diğer kasa ise NZXT s340, iceriye hava alan fanı yok, 2 adet 14cm lik fanı var sadece. Uzun süre oyun oynandığında sıcaklığını elle hissedebiliyorum (kasanın üst kısmı) Youtube'dan izlediğime göre s340'a intake fan takılması 2 derece değişiklik yapıyor. Velki 2 adet be quiet fan alıp takarım.
Stok amd soğutucu ve rx5700xt var s340'ın içinde.
Hangi macunu önerirsiniz

Top Bottom