Neler Yeni

PC fiyatları düşecek mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Batın Pusat Demirok
Arkadaşlar 28 Ekim'de ÖTV de indirim olacağı söyleniyor sizce bu doğru mu ben yeni PC alıcam 28 Ekim'den sonra mı alıyım önce mi?
Abdullah abi eni aldığınız fiyat bugünki fiyattır demişti kararsız kaldım

İsmetPotter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
İsmet
Arkadaşlar 28 Ekim'de ÖTV de indirim olacağı söyleniyor sizce bu doğru mu ben yeni PC alıcam 28 Ekim'den sonra mı alıyım önce mi?
Abdullah abi eni aldığınız fiyat bugünki fiyattır demişti kararsız kaldım
Ben de yakın bi tarihte alacağım 28ekimi beklemek bişeyi kaybettirmez bence az da olsa düşebilir son dönemde zaten 2 ay gibi dönemlerde parça fiyatları Max 100tl civarı oynuyor (ki genelde daha az) ekran kartı hariç bekelemk mantıklıdır bence çünkü indirim gelince ekran kartı stokları anlık bitebilir ve yeni stoklar pahalıya patlayabilir fakat apu alacak birisi olarak beklemeyi tercih ediyorum hocam siz bugün alsanız da bir şey kaybetmezsin bence hatta 28ekimin pek de bir garantisi yok

KOMİNİC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
SAMET DEVİR
hocam bu devirde hiç bir şeyin fiyatı düşmez heleki ocak ayında memur ve asgari ücrete yapılacak zamlarla her şey tekrar fırlayacak,yani ne alacaksan şimdi alacaksın yarın her şey için çok geç olabilir...

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Pek indirim bekleme bence. Sonra hayal kırıklığına uğrarsın belki.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Pekte İndirim olmaz diye düşünüyorum

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
bulduğunuzu alın yılbaşı zammı okkalı yapıştıracak markalar

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Ben inanmıyorum

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
.
İndirimi yakaladığın an al, yarın daha pahalı olacak. 2021 Ekimdeki politikadan beri bu şekilde ilerliyor durumlar.

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
İndirimi yakaladığın an al, yarın daha pahalı olacak. 2021 Ekimdeki politikadan beri bu şekilde ilerliyor durumlar.
şu seçimden bir ay önce falan her şey düşebilir nedeni ise milleti inandırmak bu kaç senedir böyle he demiyorum ki diğer başkanlar bunu yapmaz ama bu işler böyle ilerliyor tepki almak için ekime kadar da fiyatların artacağını düşünüyorum çünkü eyt denen şey çikti onun paralarıda bizden kesilecek :)

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Fiyatların düşeceğini zannetmiyorum bence alabiliyorsan al güzel bir sistem zaten birçok youtube kanalı sistem çıkarıyor

Top Bottom