- Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı işlemler zaten hocam pek bi fark yok. evet tüm diskleri biçimlendireceksiniz.şundan bakıyorum zaten daha önce attım 3-4 kez doğru win dosyasını indiriyim hallederim birde ben sıfırlamak istediğim için tüm diskleri silicem full sıkıntı olmaz demi
şaka gibi rufus indirmiştim masaüstüne windows indirilirken bekledim 20-30 dk masaüstündeki rufus gitmiş şimdi indirilenlere tekrar baktım silinmiş.Tekrar yüklüyorum yine siliniyo.Tekrar denedim şimdide yüklenmiyo.Hardiskide pc ye bağlamıştım keşke bağlamasaydım benim pc de kesin bir şey varaynı işlemler zaten hocam pek bi fark yok. evet tüm diskleri biçimlendireceksiniz.
farklı uygulamalara bakabilirsiniz aynı işlevi görenlerden. etcher mi ne vardı linuxta kullanıyordum bi dönem. ismini tam hatırlayamadım yeşil bi teması vardı hatırladığım.şaka gibi rufus indirmiştim masaüstüne windows indirilirken bekledim 20-30 dk masaüstündeki rufus gitmiş şimdi indirilenlere tekrar baktım silinmiş.Tekrar yüklüyorum yine siliniyo.Tekrar denedim şimdide yüklenmiyo.Hardiskide pc ye bağlamıştım keşke bağlamasaydım benim pc de kesin bir şey var
Telefondan yazıyorum şuan hangi uygulama olursa olsun siliyo bence %100 virüslü şuan güvenli modda pc laptoptan rufus indirip usb den attım şuan usb yi hazırlıyorum sonrasında direkt sıfırlıycam anlamadığım iş windows virüs açık birde yeşil bir uygulama varya k ile başlıyo en iyi dedikleri antivirüs uygulaması oda açık nasıl virüs bulaşıyo anlamıyorum.İnşallah harddisk ve usb virüslenmemiştirfarklı uygulamalara bakabilirsiniz aynı işlevi görenlerden. etcher mi ne vardı linuxta kullanıyordum bi dönem. ismini tam hatırlayamadım yeşil bi teması vardı hatırladığım.
Antivirüs bilgisayarı dikkatli kullanınca gereksiz bulanlardanım nereye tıkladığıma dikkat ediyorum defender bile kullanmıyorum. o yüzden bir şey diyemem ama virüsle alakalı olduğunu düşünmüyorum farklı bir sebebi olabilir.Telefondan yazıyorum şuan hangi uygulama olursa olsun siliyo bence %100 virüslü şuan güvenli modda pc laptoptan rufus indirip usb den attım şuan usb yi hazırlıyorum sonrasında direkt sıfırlıycam anlamadığım iş windows virüs açık birde yeşil bir uygulama varya k ile başlıyo en iyi dedikleri antivirüs uygulaması oda açık nasıl virüs bulaşıyo anlamıyorum.İnşallah harddisk ve usb virüslenmemiştir
Eski laptoptan hazırlıycam bi usb ondan format atıcam fakat anlamadığım usb takılıylen güvenli modda yeniden başlatmıştım şimdi usb farklı gözüküyo pc de takıyorum 2 disk falan açılıyAntivirüs bilgisayarı dikkatli kullanınca gereksiz bulanlardanım nereye tıkladığıma dikkat ediyorum defender bile kullanmıyorum. o yüzden bir şey diyemem ama virüsle alakalı olduğunu düşünmüyorum farklı bir sebebi olabilir.
önce windows üzerinden sıfırlayıp sonra format usbsi ile tekrar format atabilirsiniz daha temiz olması açısından.Eski laptoptan hazırlıycam bi usb ondan format atıcam fakat anlamadığım usb takılıylen güvenli modda yeniden başlatmıştım şimdi usb farklı gözüküyo pc de takıyorum 2 disk falan açılıylmadı windows üzerinden sıfırlıycam
Ben çok crackli dosya indirdim topaz ai after efeckt photshop ve dahasıAntivirüs bilgisayarı dikkatli kullanınca gereksiz bulanlardanım nereye tıkladığıma dikkat ediyorum defender bile kullanmıyorum. o yüzden bir şey diyemem ama virüsle alakalı olduğunu düşünmüyorum farklı bir sebebi olabilir.
crack kullanırsanız virüs kaçınılmaz oluyor hocam. ara ara format atmak güzel olabilir.Ben çok crackli dosya indirdim topaz ai after efeckt photshop ve dahası
formattan sonra mecbur yine crackli indiricem topaz vs aşırı pahalıcrack kullanırsanız virüs kaçınılmaz oluyor hocam. ara ara format atmak güzel olabilir.
yeniden başlatıp esc tıkladım boot açıldı ama videodaki gibi değil muhtemelen ben biosu açtım boot değil asus boot f9 diyo basıyorum olmuyocrack kullanırsanız virüs kaçınılmaz oluyor hocam. ara ara format atmak güzel olabilir.
Biostan boot bölümüne git usbyi 1. Seçenek yap en üste koyup kaydet çık tekrar açtığında kendi boot edecek.yeniden başlatıp esc tıkladım boot açıldı ama videodaki gibi değil muhtemelen ben biosu açtım boot değil asus boot f9 diyo basıyorum olmuyo