Çözüldü✓ PC Görüntü vermiyor fanlar dönüyor kasaya güç gidiyor yardım

Varex8

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
549
Arkadaşlar sistem güncelledim eski parçalarımı tek tek satmamak için bir kasada topladım kasa olarak satarım hesabı ile.
Kendi sistemimle beraber 1.5-2 ay önce windowslarını kurdum masaüstünde 1-2 ayar yapıp bunu dolaba kaldırmıştım.
Dün bu kasayı indirdim kabloları taktım, ilk başta kasa kendi kendini açıyordu psu'nun güç tuşunu açınca ve görüntü gelmiyordu anakartta ışık da yanmıyor ama işlemci ve ekran kartının fanları dönüyor. Anakarta hoparlör bağlı mesela hoparlörün rgbsi de yanıyor ama görüntü alamıyorum. HDMI ile bağladım. Sorun ne olabilir? Ramleri sök tak ve bios pilini çıkar tak kabloları çıkar tak yöntemlerini denedim.
Sistem:
gigabyte h310m s2h anakart
gt740 4gb ekran kartı
i3 8100 işlemci
8+8 kingston-hikvision ddr4 ram
500w hadron psu

Arkadaşlar sistem güncelledim eski parçalarımı tek tek satmamak için bir kasada topladım kasa olarak satarım hesabı ile.
Kendi sistemimle beraber 1.5-2 ay önce windowslarını kurdum masaüstünde 1-2 ayar yapıp bunu dolaba kaldırmıştım.
Dün bu kasayı indirdim kabloları taktım, ilk başta kasa kendi kendini açıyordu psu'nun güç tuşunu açınca ve görüntü gelmiyordu anakartta ışık da yanmıyor ama işlemci ve ekran kartının fanları dönüyor. Anakarta hoparlör bağlı mesela hoparlörün rgbsi de yanıyor ama görüntü alamıyorum. HDMI ile bağladım. Sorun ne olabilir? Ramleri sök tak ve bios pilini çıkar tak kabloları çıkar tak yöntemlerini denedim.
Sistem:
gt740 4gb ekran kartı
i3 8100 işlemci
500w hadron psu
Ayrıca değerli youtube bu video niye 250 izlenmiş random isim koymuştum :unsure:

Sistem:
gt740 4gb ekran kartı
i3 8100 işlemci
500w hadron psu
8+8 Ram Demişsin Ramlerin Biri Farklı İse Bir Tekini Çıkartıp Tekrar Dene .

hdmi ya da dp kablosunun değiş, monitörü prizden çek 2dk bekle sonra tak öyle dene

Denedim onu olmadı, zaten bilgisayarı en son bıraktığımda sistem açılıyordu şimdiki sorununu anlamadım
Ekran Kartını Söküp Anakart Üzerinden Görüntü Almayı Deneyebilirmisin .

Eve yeni geldim şuan denedim olmadı maalesef, başka ne deneyebilirim acaba
Bios Sıfırlama , Ekran Kartsız Ramleri Çıkart Tak Tek Tek Denemen Gibi Şeyler Yapabilirsin .

Buzzer Varsa Sese Göre Hatayı Belirleyebilirsin .

Anakartın güç girişinin kablosunu çıkardığımda da cpu ve gpu fanları dönüyor, kasa fanları da dönüyor. O kabloyu takınca ise pc hiç açılmıyor. Acaba sıkıntı orası olabilir mi? Daha da önemlisi sıkıntı oysa nasıl çözebilirim
Bios Sıfırlama , Ekran Kartsız Ramleri Çıkart Tak Tek Tek Denemen Gibi Şeyler Yapabilirsin .

Buzzer Varsa Sese Göre Hatayı Belirleyebilirsin .

konu günceldir yardım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,814
Üyeler
183,017
Son üye
salamanca
Geri