Neler Yeni

Yardım Pc güç tuşuna basıyorum pc açılmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
kubilay güngör
Pc güç tuşuna basıyorum fakat hiçbir tepki vermiyor pc sorun ne olabilir yardımcı olur musunuz

Palo DAYI 👑

80+ Gold
kablolaamayı sızmı yaptınız

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Hayır ben yapmadım 3 gün önce çalışıyordu şu an çalışmıyor güç kabloları anakarta doğru bağlanmış o konuda sorun yok
kasayı acıp bakmakta fayda var beklı kablo yanmıs veya tus bozulmustur kendınız bıt tornavıda yardımıyla baslatın eger calısırsa sorun dedıgım unsurlardan olabılır

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
kubilay güngör
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu ışık sürekli kırmızı halde yanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

kasayı acıp bakmakta fayda var beklı kablo yanmıs veya tus bozulmustur kendınız bıt tornavıda yardımıyla baslatın eger calısırsa sorun dedıgım unsurlardan olabılır
Tornavida ile denedim ama sonuç alamadım ben mi beceremedim bilemedim ama bios pilini de değiştirdim tuş bozulmuş olma ihtimalini düşünüyorum bende ama tornavida ile çalıştıramadım

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.5 MB · Hit: 38

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Şu ışık sürekli kırmızı halde yanıyor

Tornavida ile denedim ama sonuç alamadım ben mi beceremedim bilemedim ama bios pilini de değiştirdim tuş bozulmuş olma ihtimalini düşünüyorum bende ama tornavida ile çalıştıramadım
ekran kartı nerde hocam cıakrdınızmı ? ordakı ısıgın sebebı nedır daha once warmıydı

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
kubilay güngör
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartı nerde hocam cıakrdınızmı ? ordakı ısıgın sebebı nedır daha once warmıydı
Ekran kartını çıkardım kasaya hiç güç gelmiyor fanlar falan da dönmüyor o ışığı bilmiyorum daha önce dikkat etmedim işlemcide bi problem olsa sisteme güç gitmemezlik olabilir mi ? Benim bildiğim görüntü gelmez

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Ertuğrul Bolat
Dün bir arkadaşta aynı sorun vardı ona fişi çekip açma tuşuna 20 sn. basılı tutmasını söyledin sonra fişe takıp açmasını söyledim çalışmıştı belki sizde de benzer sorun olmuş olabilir.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Ekran kartını çıkardım kasaya hiç güç gelmiyor fanlar falan da dönmüyor o ışığı bilmiyorum daha önce dikkat etmedim işlemcide bi problem olsa sisteme güç gitmemezlik olabilir mi ? Benim bildiğim görüntü gelmez
sunu ızleyıp baslatmayı denermısın
ben o ısıktan dolayı arıza verdıgını dusunuyorum @Emre Zengin hocamı etıketlıyorum gorurse yardımcı olucaktır

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
kubilay güngör
Dün bir arkadaşta aynı sorun vardı ona fişi çekip açma tuşuna 20 sn. basılı tutmasını söyledin sonra fişe takıp açmasını söyledim çalışmıştı belki sizde de benzer sorun olmuş olabilir.
Denedim fakat bi sonuç alamadım
sunu ızleyıp baslatmayı denermısın
ben o ısıktan dolayı arıza verdıgını dusunuyorum @Emre Zengin hocamı etıketlıyorum gorurse yardımcı olucaktır

Denedim kesinlikle tepki vermiyor

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Ertuğrul Bolat
Önce PSU sorununuz olabilir farklı bir psu ile denemek lazım psu da sorun yoksa anakarttadır sorun muhtemelen,parçaların garantisi var mıydı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
kubilay güngör
Önce PSU sorununuz olabilir farklı bir psu ile denemek lazım psu da sorun yoksa anakarttadır sorun muhtemelen,parçaların garantisi var mıydı?

Garantileri yok maalesef uzun ama 3 gün önce çalışıyordu çalıştığım için söküp taşımak zorunda kaldım bugün kurayım derken bu sorunla karşılaştım ben anakarttan şüpheleniyorum

Top Bottom