Neler Yeni

PC Hocası 300K Özel Sistem Eleştirisi

Sistemi beğendiniz mi?

• Oy kullanan toplam üye
    83

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Evet aylardır bizi hype layan 300K "İNANILMAZ" sistem karşımızda. Peki bir bakalım neler neymiş ve parçaları tek tek akakçeden topladığımız zaman kaç TL ediyor.
Sistemin fiyatı ve kendisi bu:
Alıntıyı görüntüle
Tek tek toplayalım bakalım nasıl bi fiyat çıkıyor karşımıza?
İşlemci:

Alıntıyı görüntüle

Anakart:
Alıntıyı görüntüle

Ekran kartı:
Alıntıyı görüntüle
Ram:

Alıntıyı görüntüle

SSD:
Alıntıyı görüntüle

Bunların hepsinin toplamı 3300tl ye yakın bir şey tutuyor akakçede. (Kasa ve psu dahil değil)

Peki çıkarılan sistem kaç TL idi? 3549TL

Bence "İNANILMAZ" ı geç, vasat bir sistem olmuş. Sevmedim
Çok güzel ve yerinde bir tespit olmuş, elinize sağlık.

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Neyse agam daha cevap vermicem PC hocası ve donanım arşivinide seviyorum ama siz boş yere 2 yt yi kızıştırıyorsunuz
sizde biliyorsunuz ki kimin sistemini toplasanız akakçeden daha ucuza gelir.Fanboyluk yapmaya devam edin
Sen iyi misin? Kimseyi kızıştırdığımız yok. "Buna indirim diyor isen, bak bu var" deme amaçlı dedik onu. Fanboyluk yapan sensin.

Son düzenleme:

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Bence boşuna PC hocasını gömmeyin arkadaşlar o 200tl fark firmanın bios kurulum ve test şeyine gidiyordur belki tarafsız bakın fanboyluk yapmayın
Ayrıca youtubedeki itopya,gamegaraj,gaminggentr deki sistemleri ak akçeden yaparsanız her zaman ucuz olur sistem bunu bile anlayamamışsınız
@Doğukan Fidan Hemen BIOS kurulum yapalım, 200 TL kar ile çıkıyoruz işin içinden.:ROFLMAO:

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Özgür Turan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Oyun, Bilgisayar
Kasa ve PSU neden dahil etmedin? 60 dolar minimum onlarda. 450TL en kötüsü. Ki o kasada 650W 80+ bronz psu var. Eleştirmek için konu açmışsın ama saçmalamışsın biraz. Eleştirmeyi bilmeyenler bence konu açmasınlar. Flood oluyor boşa. Eleştiriceksek işlemci 10.nesil olmalıydı. Netac kullanmadım ama daha güvenilir bir marka alırdım. Anakart Biostar yerine ASUS, MSI, Gigabyte, ASRock olmalıydı. Fiyatı ekran kartlı modele göre revize edilebilse fena değil. Eleştiri böyle olur. kasa ve psu dahil değil aahahaha diye olmaz kardeşim.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Pqueen bile daha iyi sistem yapar.

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Bana İncehesap sistemleri gibi bir sistem çıkmaz diyen kimdi, PC Hocası gerçekten leş gibi bir sistem çıkarmış.

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Kasa ve PSU neden dahil etmedin? 60 dolar minimum onlarda. 450TL en kötüsü. Ki o kasada 650W 80+ bronz psu var. Eleştirmek için konu açmışsın ama saçmalamışsın biraz. Eleştirmeyi bilmeyenler bence konu açmasınlar. Flood oluyor boşa. Eleştiriceksek işlemci 10.nesil olmalıydı. Netac kullanmadım ama daha güvenilir bir marka alırdım. Anakart Biostar yerine ASUS, MSI, Gigabyte, ASRock olmalıydı. Fiyatı ekran kartlı modele göre revize edilebilse fena değil. Eleştiri böyle olur. kasa ve psu dahil değil aahahaha diye olmaz kardeşim.
Bence siz de bilmeden yorum yapmayın "İNANILMAZ" bir sistem olmadığını söyledim. 80+ bronze olması da onun kaliteli olduğu anlamına gelmez. Ayrıca o fiyata da daha güzeli kesinlikle toplanırdı. Gamegarajin kendi sitesinde 3500tl ye mükemmel bir apu sistem toplanılabiliyor. Siz de eleştirmek için eleştiriyorsunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
DAGCAN Duru
Evet aylardır bizi hype layan 300K "İNANILMAZ" sistem karşımızda. Peki bir bakalım neler neymiş ve parçaları tek tek akakçeden topladığımız zaman kaç TL ediyor.
Sistemin fiyatı ve kendisi bu:
Alıntıyı görüntüle
Tek tek toplayalım bakalım nasıl bi fiyat çıkıyor karşımıza?
İşlemci:

Alıntıyı görüntüle

Anakart:
Alıntıyı görüntüle

Ekran kartı:
Alıntıyı görüntüle
Ram:

Alıntıyı görüntüle

SSD:
Alıntıyı görüntüle

Bunların hepsinin toplamı 3300tl ye yakın bir şey tutuyor akakçede. (Kasa ve psu dahil değil)

Peki çıkarılan sistem kaç TL idi? 3549TL

Bence "İNANILMAZ" ı geç, vasat bir sistem olmuş. Sevmedim
Herlade siz bir seyden anlamiyorsun ya da bu adamlar sizin yasiniz kadar 16 17 bu isi yapmiş lar ama bosuna benim konustuklarım birilerini kırar veya uzer ise ozur dilerim .
Gelelim söz konusu olan sistemlere bu sistem tek tek toplanınca 3300 tl diyor arkadaşa soruyorum en ucuz kasa ve psu ne kadar
Ikinci olan 1660s sistem ise 5600 fiyati ile şu anda alınabilecek en iyi sistemdir aksini idda eden varsa gelsin anlatsın apdullah abinin attigi sistem 4800 tl iken beleşti su anda dolar sagolsun 5700 tl iken bu sistem bedava idi
Söyleyeceklerim bu kadar insanları yanlış yönlendirmeyiniz iyi geceler saygılar

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
DAGCAN Duru
Herlade siz bir seyden anlamiyorsun ya da bu adamlar sizin yasiniz kadar 16 17 bu isi yapmiş lar ama bosuna benim konustuklarım birilerini kırar veya uzer ise ozur dilerim .
Gelelim söz konusu olan sistemlere bu sistem tek tek toplanınca 3300 TL diyor arkadaşa soruyorum en ucuz kasa ve psu ne kadar
Ikinci olan 1660s sistem ise 5600 fiyati ile şu anda alınabilecek en iyi sistemdir aksini idda eden varsa gelsin anlatsın apdullah abinin attigi sistem 4800 TL iken beleşti su anda dolar sagolsun 5700 TL iken bu sistem bedava idi
Söyleyeceklerim bu kadar insanları yanlış yönlendirmeyiniz iyi geceler saygılar
Ayni sistemin i3 1100 lu olan sistemi itopyada 4200tl burada haberiniz olsun

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Gelelim söz konusu olan sistemlere bu sistem tek tek toplanınca 3300 TL diyor arkadaşa soruyorum en ucuz kasa ve psu ne kadar
Sen de şunu anlamıyorsun galiba. Ben diyorum ki "İNANILMAZ" sistem kategorisine girebilecek bir sistem değil. O fiyata daha iyisi toplanır diyorum. O fiyata apu sistem daha mantıklı olur diyorum.

Son düzenleme:
Top Bottom