Baya ucuz aga eğer alınıyorsa alayım bendeSistem alabilmek adına her gün düzenli olarak siteleri kontrol ederken 5,3 k gibi ütopik bir fiyat görünce sevinmiştim ama yine başaramadık. Belki stok yenileyecek olabilirler.
maalesef alınmıyor sitede bir sorun var büyük ihtimal 3060 stoğu kalmadıysa ekran kartsız fiyatı gösteriyor olabilirBaya ucuz aga eğer alınıyorsa alayım bende
nasıl yaaamaalesef alınmıyor sitede bir sorun var büyük ihtimal 3060 stoğu kalmadıysa ekran kartsız fiyatı gösteriyor olabilir
Bende buglanmış olabilir ama sayfayı yenilediğim halde hala 5,3k gözüküyornasıl yaaaAlıntıyı görüntüle
S-sence Hulk gerçek olabilirmi şaka şaka aynı tongaya bende düştüm hatalı ana sayfaya gir 13 binSistem alabilmek adına her gün düzenli olarak siteleri kontrol ederken 5,3 k gibi ütopik bir fiyat görünce sevinmiştim ama yine başaramadık. Belki stok yenileyecek olabilirler.
Tl money para Euro sterlin frang para milyon milyar dolar sen bunu ne yaptinS-sence Hulk gerçek olabilirmi şaka şaka aynı tongaya bende düştüm hatalı ana sayfaya gir 13 bin
o fiyata işlemcisiz olsa bile alırım ama maalesef günümüz şartları imkan vermiyorYa bide 3600 koymuşlar olaya bak.