Bizim cakallar dolarin dususune falan bakmiyor Hocam ben bunu anladim. 2 haftadir dusuk, ustune bugun zam bile yapildi. Vatan 22bine sattigi 3060ti sistemi 29bin yapmis durumda. Diger malum sitelerde de 3060ti yazdiginiz an cuzdaninizdan 22-23bin tl cikiyor. Dolar 13 iken 15-16ya alabildiginiz sistemlerdi bunlar, yanlisim varsa duzeltsinler. Bizim cakallar indirim falan yapmayacak belli oldu.Dolar düştü. Ekran kartlı da olabilir. Tabi o zamana kadar yine dolar yükselmezse.
Haklısınız hocam fırsatçılar. Kimse de almasın hocam bu fiyatlara kolay kazanılmıyor.Bizim cakallar dolarin dususune falan bakmiyor Hocam ben bunu anladim. 2 haftadir dusuk, ustune bugun zam bile yapildi. Vatan 22bine sattigi 3060ti sistemi 29bin yapmis durumda. Diger malum sitelerde de 3060ti yazdiginiz an cuzdaninizdan 22-23bin TL cikiyor. Dolar 13 iken 15-16ya alabildiginiz sistemlerdi bunlar, yanlisim varsa duzeltsinler. Bizim cakallar indirim falan yapmayacak belli oldu.
Hocam bende youtuberların yaptığı kampanyalı sistemleri bekliyorum. Onlarda belki adam gibi bir indirim olur. Bu çakallara fırsat vermemek lazım aslında. Talep artınca fiyatı da yükseltiyorlar. Kimse almazsa fiyatları düşürebilirler.Bizim cakallar dolarin dususune falan bakmiyor Hocam ben bunu anladim. 2 haftadir dusuk, ustune bugun zam bile yapildi. Vatan 22bine sattigi 3060ti sistemi 29bin yapmis durumda. Diger malum sitelerde de 3060ti yazdiginiz an cuzdaninizdan 22-23bin TL cikiyor. Dolar 13 iken 15-16ya alabildiginiz sistemlerdi bunlar, yanlisim varsa duzeltsinler. Bizim cakallar indirim falan yapmayacak belli oldu.
bak aldın5999 ₺ ye 1660ti sistem gelir bence
Anlamadım birader neyi aldın?bak aldın
Bilip bilmediğin şeyleri alma yazık olur sanabak aldın
Üzerler senibak aldın
Ağlatırlarbak aldın
Yıpratırlarbak aldın
Hor kullanırlarbak aldın
laga luga yapmaAnlamadım birader neyi aldın?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilip bilmediğin şeyleri alma yazık olur sana
Mesaj otomatik birleştirildi:
Üzerler seni
Terbiyesizlik etmeyin. Laga luga size yaraşır bir eylem. Ahlaksızlık yapma.laga luga yapma
Yakında çıkar apu olucakmisNe zaman çıkıyor, tarih belli mi?
Terbiyesizlik etmeyin. Laga luga size yaraşır bir eylem. Ahlaksızlık yapma.