Neler Yeni

Çözüldü✓ PC HOCASI-GG6 INTEL aldım

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
canlı destek e bios güncel şekilde mi geliyo diye sordum Sistemin bütün kurulum güncellemeleri tarafımızdan sağlanmaktadır diyo benim ekstra ne yapmam gerekiyor
Hayırlı olsun. Öncelikle benim tavsiyem Windows kurulu gelse de temiz bir Windows kurulumu ardından Nvdia üzerinden ekran kartı sürücüsünü indirip kurunuz başka bir şey yapmanıza gerek yok. Uygulamalarınızı, oyunlarınızı yükleyip kullanabilirsiniz. Tabii ki tekrar format atmadan da sistemi kullanabilirsiniz. Ancak çoğu hazır sistem tecrübeme dayanarak hazır sistemle kurulu gelen Windows ile oyunlarda milisaniyelik takılma, drop vs şeylere neden olduğunu fark ettim. Bu nedenle temiz kurulum öneriyorum. Tabii ki siz önce deneyip her hangi bir sorun yok ise format atmadanda kullanabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Yusuf Karibler
Hayırlı olsun. Öncelikle benim tavsiyem Windows kurulu gelse de temiz bir Windows kurulumu ardından Nvdia üzerinden ekran kartı sürücüsünü indirip kurunuz başka bir şey yapmanıza gerek yok. Uygulamalarınızı, oyunlarınızı yükleyip kullanabilirsiniz. Tabii ki tekrar format atmadan da sistemi kullanabilirsiniz. Ancak çoğu hazır sistem tecrübeme dayanarak hazır sistemle kurulu gelen Windows ile oyunlarda milisaniyelik takılma, drop vs şeylere neden olduğunu fark ettim. Bu nedenle temiz kurulum öneriyorum. Tabii ki siz önce deneyip her hangi bir sorun yok ise format atmadanda kullanabilirsiniz.
Saolun sistemi kullandıktan sonra bi sorunum olursa eğer size sorabilirmiyim

linksiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
emre palabıyık
Anakart driverlerina gerek yokmu?

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Efe

Madyum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Abdullah Kahveci
O pcye hangi monitör önerirsiniz?

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Hocam driver kurmak cok bir zamanınızı almaz zaten driver booster indirin keyfinize bakın :D ömürlük sistem alanlara ho,
İşlemcisi Ryzen 5500 - 5600 arası
driver booster kullanmayın lütfen 2006 dan kalan driver ları indiriyor

SekerBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
murat dedecim
Top Bottom