Neler Yeni

PC HOCASI RTX 3060 Tİ SİSTEM

Proletarya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Proletarya
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
Forumda mevzusu dönüyorsa o zaman neden bir daha yeni konusunu açtın?
Ek olarak çıkacak sistemin detaylı bilgisini ve kaynağını da verseydin daha iyi olabilirdi.
dostum son durum hakkında bilgi verdim sadece

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Kardeşim adam bileşenleri söylemiş. Gayette bilgi. Amd ile kullanılacak 1 işlemci var. R5 5600x ama fiyat 17k deniliyor değmez arkadaşlar. 6600xt bekleyin 13k’ya.
Kardeşim diye hitap etmezsen sevinirim. Ek olarak bunlar alacak birisi için detaylı bilgi olarak sayılmaz.

Şunu son kez yazıp konudan çıkıyorum :

AMD serisi demek yerine CPU adını söyleyebilir
B450 Anakart demek yerine anakartın markasını modelini söyleyebilir.
16GB RAM demek yerine marka modelini söyleyebilir.
3060Ti 3 Fan demek yerine hangi marka model olduğunu söyleyebilir.

Hazır sistemlerde 3060Ti'n yanında 5600X kullanacaklarını bende tahmin edebiliyorum. RAM / Anakart / GPU gibi şeylerin modellerini bilmiyoruz ama.

Mert555

80+ Bronze
Kardeşim diye hitap etmezsen sevinirim. Ek olarak bunlar alacak birisi için detaylı bilgi olarak sayılmaz.

Hazır sistemlerde 3060Ti'n yanında 5600X kullanacaklarını bende tahmin edebiliyorum. RAM / Anakart / GPU gibi şeylerin modellerini bilmiyoruz ama.
Ya geç anakartı yok psusunu kasasını ramini falan işlemci 5600x ekran kartı 3060ti geri kalanlar da ram hariç belli b450m s2h olur kasa psuyu söylemiş rami söylememiş ssdyi söylememiş onları da ben söyleyeyim böylesine bir sistemde 3000 mhz kullanmazlar merak etme 3200mhz cl16 olur. ssd de ortalama bir şey olur. Bazı şeyleri kafanızda kurup düşünebilirsiniz.

Proletarya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Proletarya
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri

açıklanananlar bu kadar sonuçta ben çıkarmıyorum sistemi

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Ya geç anakartı yok psusunu kasasını ramini falan işlemci 5600x ekran kartı 3060ti geri kalanlar da ram hariç belli b450m s2h olur kasa psuyu söylemiş rami söylememiş ssdyi söylememiş onları da ben söyleyeyim böylesine bir sistemde 3000 mhz kullanmazlar merak etme 3200mhz cl16 olur. ssd de ortalama bir şey olur
Anakartı gidip ben sana en berbat B450'yi versem ne yapabilirsin ki? İlla bunu mu demem gerekiyor sanki kahinmiş gibi forumda takılanlara uyuz oluyorum. Son zamanlarda böyle kullanıcılar artmaya başladı.
(2x8) 16GB 3200MHz RAM

Burada zaten 3000MHz RAM yerine 3200MHz RAM olacağı yazmış. Konunun başında yazan yarım bilgileri bile tam okumamışsın.

açıklanananlar bu kadar sonuçta ben çıkarmıyorum sistemi
Sana zaten kızmadım sadece varsa bilgi eklenebilir diye söyledim.

Mert555

80+ Bronze
Burada zaten 3000MHz RAM yerine 3200MHz RAM olacağı yazmış. Konunun başında yazan yarım bilgileri bile tam okumamışsın.

Okumayınca ne olucak git başka konuya orada yap boşunu lütfen. Açıkça söylüyorum gayet yararlı bir konu açmış konu sahibi. İlgilenmiyorsan ilgilenme geç. Yorum olsun diye yorum yapma.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Okumayınca ne olucak git başka konuya orada yap boşunu lütfen. Açıkça söylüyorum gayet yararlı bir konu açmış konu sahibi. İlgilenmiyorsan ilgilenme geç. Yorum olsun diye yorum yapma.

Cidden sıkılmaya başladım. Yazdıklarımı okur musun yoksa boş yere konuda mesaj kirliliği olmaya devam edecek.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,365
İsim
Ahmet Sevinç
SİSTEM BİLEŞENLERİ ŞU ŞEKİLDE

RTX 3060 Ti üç fanlı,
AMD serisi işlemci + stok fan
500GB M2 SSD
(2x8) 16GB 3200MHz RAM
ThermalTake Kasa 4x fan (3x ARGB)
ThermalTake 650W PSU
B450 serisi anakart
valla stok soğutucu kullanmayın ben daha bugün id cooling se 234 modelinden aldım biraz tuzlu bi fiyatı var ama efsane sonuç verdi daha dün işlemci 83 dercede falanken bugün oyunda max 52 derece oldu . Amd stok fanı kimseye tavsiye etmiyorum

Mert555

80+ Bronze
Cidden sıkılmaya başladım. Yazdıklarımı okur musun yoksa boş yere konuda mesaj kirliliği olmaya devam edecek.
Hangi kafada yaşıyorsun. Öyle lafı atıp kaçamazsın. Birşeye sinirlenip burada adama gayette yararlı bir konuyu açtığı için saldıramazsın. Sıkılman umrumda değil saygılı ol önce.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Hangi kafada yaşıyorsun. Öyle lafı atıp kaçamazsın. Birşeye sinirlenip burada adama gayette yararlı bir konuyu açtığı için saldıramazsın. Sıkılman umrumda değil saygılı ol önce.
Lafı atıp kaçmıyorum.

Burada senin mesajını cevapladım ve düzgün bir dille yazdığımı düşünüyorum. Herhangi kaba bir kelime fark edemedim.

Arkadaşın konusunun yararsız olduğunu söylemedim. Sadece konuda eksik bilgilerin olduğunu belirttim.
Sıkılmam konudan kaynaklı değil, senin yazma şeklinden kaynaklı.
Herhangi saygı sınırını aşan bir cümle de kullanmadım.

Sizin gibilere dert anlatmaktan sıkıldığımı söylüyorum. Sen herhangi bir savunma yapmadan bana yine sataşıyorsun. Herhangi bir argüman bile sunmuyorsun :D Ben ise sen anla diye tek tek açıklıyorum üşenmeden. Lütfen bana bir şey yazacağında böyle gereksiz bir mesaj yazma. Benle ilgili değil, konuyu kirletiyorsun.

Mert555

80+ Bronze
Lafı atıp kaçmıyorum.

Burada senin mesajını cevapladım ve düzgün bir dille yazdığımı düşünüyorum. Herhangi kaba bir kelime fark edemedim.

Arkadaşın konusunun yararsız olduğunu söylemedim. Sadece konuda eksik bilgilerin olduğunu belirttim.
Sıkılmam konudan kaynaklı değil, senin yazma şeklinden kaynaklı.
Herhangi saygı sınırını aşan bir cümle de kullanmadım.

Sizin gibilere dert anlatmaktan sıkıldığımı söylüyorum. Sen herhangi bir savunma yapmadan bana yine sataşıyorsun. Herhangi bir argüman bile sunmuyorsun :D Ben ise sen anla diye tek tek açıklıyorum üşenmeden. Lütfen bana bir şey yazacağında böyle gereksiz bir mesaj yazma. Benle ilgili değil, konuyu kirletiyorsun.
Konu gayet yararlı konu. Boş yere sataşıyorsun tamamen boş art niyetli bir yorum olduğuna inandığım için yazdım zaten. Bitti daha da uzatma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Alper Selman
5600x olacağını söyledi mi pc hocası? Sanki 3600 gibi anladım ben konuşmalarından, AMD serisi işlemci diyor sürekli, 5600x olsa söylerdi direkt diye düşünüyorum.

Top Bottom