Yavuz Sultan Selim
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 7,303
Tasarımı çok hoşuma gitti.
kücük kibar olması cok ıyı olmuş diyer kartlar gibi degil 7700xt kasaya rahatlıkla sıgar dıye aldım kasaya oturtana kadar ne cektım sıfır oldu kasaya nerdeyse..Tasarımı çok hoşuma gitti.
sen az daha düsünürsen hic alamazsınPc hocası 31 aralıktan önce 4070s sistem çıkarır mı ? 12.12. diye bugün çıkarır diye umutlanmıştım..
100-200 stok çıkaması önemli değil , pc hocası 9-12 gibi stokta durabilecek bir sistem istiyorum
Ben alana kadar stokçular vs bitirir çünkü.. Bu arada bu kart hangi karta denk ? ve sistemlere ne zaman eklenir.
Ben anlamadım şimdi arc750 mi daha iyi bu mu ?İntel ekran kartlarını tekli değilde hazır sistemle almak baya uyguna geliyordu arc a750 ilk çıktığında yine lansmana özel uygun hazır sistem gelebilir
yarın incehesaptan bekliyorum arc a750 ile b580 hazır sistem
Zor ama olurda tekli 9k ya satılırsa ihtiyacı olan alsın ama fiyat performans arayan varsa hazır sistem çıkması her zaman en mantıklısı oluyor özellikle arc a750
Öyle olsa bu şekilde tanıtmazlardı kanımca.@thepublicman Knk bir şey soracağım PC Hocası'nın incelediği kart böyle satılmayacak dimi? Custom markalar bunu özelleştirip satacak mı? MSI - ASUS vs.