Pc hocasının paylaştığı sistemi aldım ssd yi 1 tb kingston ramide tforce 3600 mhz ysptım anakart 3200 destekliyor sıkıntı yaşar mıyım bide i5 13400f e soğutucu lazım mı lazımsa 60 lara düşürecek ne almalıyım
Ram e boşa para vermiş olursun 3600 ü kullanamıyacaksan neden alıyorsunPc hocasının paylaştığı sistemi aldım ssd yi 1 tb kingston ramide tforce 3600 mhz ysptım anakart 3200 destekliyor sıkıntı yaşar mıyım bide i5 13400f e soğutucu lazım mı lazımsa 60 lara düşürecek ne almalıyım
Markasından dolayı ya apacer bilmiyordum tforce aldım onuda çokk bilmiyorumda ne biliyim güzel geldi 80 tl cikRam e boşa para vermiş olursun 3600 ü kullanamıyacaksan neden alıyorsun
İşlemciye soğutucu lazım ana aklımda bir fikir yok
farketmez anakartin desteklediği mhz de calışır ilerde anakarti değişince 3600 veya üzeri o mhzde calışır kule tipi sogutucu işini görürPc hocasının paylaştığı sistemi aldım ssd yi 1 tb kingston ramide tforce 3600 mhz ysptım anakart 3200 destekliyor sıkıntı yaşar mıyım bide i5 13400f e soğutucu lazım mı lazımsa 60 lara düşürecek ne almalıyım
Kingston ssd iyi mi? Bide ne alayım soğutucufarketmez anakartin desteklediği mhz de calışır ilerde anakarti değişince 3600 veya üzeri o mhzde calışır kule tipi sogutucu işini görür
iş görür ssd kötü değil bütçen var ilerde uğraşmak istemiyorum diyorsan sıvı soğutmada bakabilirsin ama yok benim işimi kule tipide görür diyorsanKingston ssd iyi mi? Bide ne alayım soğutucu
Bi 4 sene falan işlemci değiştirmem gerek yok gibi sıvıyaiş görür ssd kötü değil bütçen var ilerde uğraşmak istemiyorum diyorsan sıvı soğutmada bakabilirsin ama yok benim işimi kule tipide görür diyorsan
ID-COOLING SE-214 -XT
ID-COOLING SE-224 -XTS
DEEP COOL AG 400 bunlardan bütçene uygun olana bak
tamam o zaman bunlardan birini seç aralarında öyle wow denicek kadar bir fark yok ışıklı mışıklı seviyorsan ona göre bakBi 4 sene falan işlemci değiştirmem gerek yok gibi sıvıya