Neler Yeni

PC için ethernet kablosu sorunu

bakober

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Barkın
Pcye internet bağlıcam kabloyla ama kablo çekmek istemiyorum çünkü modem salonda odada lan kablosu giriş yeri gibi biryer var orayı nasıl aktif hale getiririm veya başka bir yolu var mı?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
adaptor alabılırsın

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Hocam sorunum zaten modemin salonda olduğu için çekmemesi alsam bile bir işe yaramaz çünkü çekmiyor wifi adaptörü alsam hiç çekmez
ılk yazdıgınızda bunu belırtmemıssınız kı nerden bılebılırım

bakober

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Barkın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ılk yazdıgınızda bunu belırtmemıssınız kı nerden bılebılırım
Haklısın hocam kusura bakmayın bu durum hakkında başka bir fikriniz var mıdır?
Mesaj otomatik birleştirildi:

powerline sizin sorunu çözer hocam
Teşekkürler arastiracagim

powerline sizin sorunu çözer hocam
Hocam araştırdım da nasıl yapicam onu anlamadım bunları aldıktan sonra neyi nereye takicam ve ikisi arasında nasıl bir bağlantı kuracağım?

Son düzenleme:

Existentia

80+ Silver
Haklısın hocam kusura bakmayın bu durum hakkında başka bir fikriniz var mıdır?

Teşekkürler arastiracagim

Hocam araştırdım da nasıl yapicam onu anlamadım bunları aldıktan sonra neyi nereye takicam ve ikisi arasında nasıl bir bağlantı kuracağım?
hocam şöyle 2 li set alıyorsunuz birini ethernetle modeme bağlayıp duvardaki prize takıyorsunuz 2. yi internet gereken odadaki duvar prizine takıyorsunuz altınaki ethernet portunu pcye bağlıyorsunuz eğer daha pahalısını alırsanız wifi destekli olan modelleri de priz az varsa priz çoklayıcısı olan modelleri de bulunmakta

bakober

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Barkın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam şöyle 2 li set alıyorsunuz birini ethernetle modeme bağlayıp duvardaki prize takıyorsunuz 2. yi internet gereken odadaki duvar prizine takıyorsunuz altınaki ethernet portunu pcye bağlıyorsunuz eğer daha pahalısını alırsanız wifi destekli olan modelleri de priz az varsa priz çoklayıcısı olan modelleri de bulunmakta
Hocam benim sorunun çözümünü buldum diye sevindim ama çok tuzluymuş fiyatları öyle olmasa bile benim bütçeyi fazlasıyla aşar yinede teşekkür ederim anlattığınız için kafamda bir fikir oluştu en azından

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,441
Üyeler
163,497
Son üye
Murad041
Top Bottom