Hocam sorunum zaten modemin salonda olduğu için çekmemesi alsam bile bir işe yaramaz çünkü çekmiyor wifi adaptörü alsam hiç çekmezadaptor alabılırsın
ılk yazdıgınızda bunu belırtmemıssınız kı nerden bılebılırımHocam sorunum zaten modemin salonda olduğu için çekmemesi alsam bile bir işe yaramaz çünkü çekmiyor wifi adaptörü alsam hiç çekmez
Haklısın hocam kusura bakmayın bu durum hakkında başka bir fikriniz var mıdır?ılk yazdıgınızda bunu belırtmemıssınız kı nerden bılebılırım
Teşekkürler arastiracagimpowerline sizin sorunu çözer hocam
Hocam araştırdım da nasıl yapicam onu anlamadım bunları aldıktan sonra neyi nereye takicam ve ikisi arasında nasıl bir bağlantı kuracağım?powerline sizin sorunu çözer hocam
hocam şöyle 2 li set alıyorsunuz birini ethernetle modeme bağlayıp duvardaki prize takıyorsunuz 2. yi internet gereken odadaki duvar prizine takıyorsunuz altınaki ethernet portunu pcye bağlıyorsunuz eğer daha pahalısını alırsanız wifi destekli olan modelleri de priz az varsa priz çoklayıcısı olan modelleri de bulunmaktaHaklısın hocam kusura bakmayın bu durum hakkında başka bir fikriniz var mıdır?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler arastiracagim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam araştırdım da nasıl yapicam onu anlamadım bunları aldıktan sonra neyi nereye takicam ve ikisi arasında nasıl bir bağlantı kuracağım?
Hocam benim sorunun çözümünü buldum diye sevindim ama çok tuzluymuş fiyatları öyle olmasa bile benim bütçeyi fazlasıyla aşar yinede teşekkür ederim anlattığınız için kafamda bir fikir oluştu en azındanhocam şöyle 2 li set alıyorsunuz birini ethernetle modeme bağlayıp duvardaki prize takıyorsunuz 2. yi internet gereken odadaki duvar prizine takıyorsunuz altınaki ethernet portunu pcye bağlıyorsunuz eğer daha pahalısını alırsanız wifi destekli olan modelleri de priz az varsa priz çoklayıcısı olan modelleri de bulunmakta